Spesiell dusjkåpe til hårpleie

spesiell dusjhette til hårpleie Vi er spesielle dusjhette for hårpleie-kinafabrikk. Vi har vært i dusjen på 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også engangs skodeksel. Produktnavn: Skjønnhetssalong spesialdusj. Merke: Lideming Materiale: tin ...
Chat nå

Produktdetaljer

spesiell dusjhette for hårpleie

Vi er spesielle dusjdeksel for hårpleie porselen fabrikk. Vi har vært i dusjen på 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også engangs skodeksel.

Produktnavn: Skjønnhetssalong spesialdusj.


Merke: Lideming

Materiale: tinnfolie.

Størrelse: 28cm i diameter.

Emballasjemengde: 1000 / boks.

Regler: 66 * 60 * 35 cm

Stil: disponibel

Farge: rose gull champagne, kan tilpasses forskjellige farger, gull, sølv, rød, grønn og så videre.

Karakteristisk: støvtett, smuss, varmeisolasjon, varmebehandling.

Gjeldende mengde: voksen.

Gjeldende sted: skjønnhetssalong.


FAQ:

1, Er den spesielle dusjhetten for hårpleie trygg?

Sikker, høy temperaturbestandig.

2, Vil du fjerne hårdusj når håret ditt er avkjøling?

1. Hodet til den spesielle dusjhetten for hårpleiebeskyttelse er initiert for varmeregistreringseffekten, forkorting av fargingstiden.

2. Den spesielle dusjhetten for hårpleiebeskyttelse bidrar til å åpne hårskalaen helt og gjøre fargestoffet bedre.

Farger som trenger oppmerksomhet:

A. Sørg for å gjøre hudpatchtest før hårfarging. Påfør hårfargestoffet til det lille området etter håndledd eller øre, og ikke reedy etter 24 timer uten rødhet, prikking og andre allergiske reaksjoner. Følg instruksjonene når du farger håret ditt. Hvis du fargestoff, bruk latekshansker.

B. Ikke bruk forskjellige merker av hårfarge samtidig. Kjemiske reaksjoner kan forekomme mellom hårfarger, skaper toksiske stoffer og øker risikoen for allergi.

C. Gni litt vaselin på hodebunnen før du farger håret ditt. Hvis du dypper det inn, vask det lett. Hårfargen bør påføres 1 cm fra roten, noe som reduserer direkte kontakt med hodebunnen.

D. Etter å ha farget håret ditt, vask det et par ganger. Ikke la hårfargestoffet forbli på håret ditt; Når du vasker håret, vær forsiktig så du ikke klø på hodebunnen for å unngå forgiftning.


Forespørsel