Vanntett aluminiumdusj

vanntett aluminium dusjdeksel Vi er vanntett aluminium dusjhode Kina leverandør. Vi viet oss til dusjhetten 12 år, som dekker det meste av Europa og Amerika. Vi er også forsyner, Spesiell dusjhette for hårpleie. Merke: Lideming Eksport: ja Materiale: aluminiumsfolie. Aktuelt...
Chat nå

Produktdetaljer

Gull og sølv er på lager

Rosa, grønn, lilla, rød må tilpasses, vennligst kontakt kundeservice før du bestiller.

produkt detaljer

[produktnavn] engasjert aluminiumsfolie dusjdeksel

[produktmateriale] tinnfolie

[Produktstørrelse] diameter 30 cm, innerdiameter 12 cm, gummibånd 5 mm.

[Produktfarge] gull, sølv, rosa, grønn, lilla, rød / tilpassbar.

[Produktbruk] Engangs vanntett og anti-fouling aluminiumsfolie dusjhett til skjønnhetssalonger.

Kan tilpasses: kan

Utskriftsvennlig logo: kan

FAQ:

Hver av oss er et annet individ, men vi samles sammen på grunn av våre felles interesser. Selvfølgelig, hvis vi har noe vi liker, vil det være hatefulle ting og skremte ting, noen av oss. Jeg vil være redd for at natten er for mørk, og noen mennesker vil være redd for tette ting, kalt intensiv fobi, og våre kjæledyr, som oss, har sine egne ting og ting de liker og misliker.

For å la kattene like å ta et bad, kjøper kjæledyrene en rekke leker for å gjøre katter lykkelige, og for å la katten tilpasse seg badet, liker kattene å spise snacks på badet, slik at katten føler at bare å ta et bad kan være deilig. La katten liker å ta et bad ved å friste og veilede.

Men for en katt som er redd for vann og er forferdelig, hvordan kan det være enkelt å ta en dusj? Derfor, uansett hvilken metode eieren bruker, er katten den samme holdningen: Ben nektet!

Dette er ikke, en kjæledyrseier ønsker også å bade sin katt. Jeg hørte at katten hadde på seg en dusjdeksel for å ta et bad, blir søtt og søtt, så kjæledyr er også ivrige etter å se at kattene legger seg på badet. Det er godt å ha en dusjhett i kjole.

Bare iført en dusjhett for katten, er kjæledyrseieren tiltrukket av katten, den er så søt! Spesielt fant jeg ut at eieren tok bilder av katten. Katten forvrengte ansiktet og vred det. Det var ikke som en liten baby, krøllete og krøllete, og gråt, det er et blikk av nektelse. Jeg kan se at dette ikke er veldig ubehagelig, men 100% ulykkelig!


Forespørsel