Eco Friendly PVC Dusjhette

miljøvennlig PVC-dusjhett Vi leverer miljøvennlige PVC-dusjhettede kinafabrikker. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi har en gruppe profesjonelle personell til din tjeneste. Annet merke Eksporter: ja ...

Produktdetaljer

miljøvennlig PVC dusjhett

Vi leverer   miljøvennlig PVC dusjhetten Kina fabrikk. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Vi har en gruppe profesjonelle personell til din tjeneste.

Annet merke

Eksport: Ja

Materiale: PVC

Gjeldende mengde: voksen.

Spesifikasjon: 29 cm

Vare nr: LDM - 023

Stil: andre

Netto vekt: 5,8 (g)

Hvorvidt: Nei.

LOGO: ja.

Prosesstilpasning: ja.Materialkvalitet: PVC

Pakke: OPP bag

Måleenhet: PCS

Farge: blå / rød.

Veibeskrivelse: bad / vask ansikt / ansiktsmaske / sminke / lage mat / gjør skjønnhet.

Spesielt punkt: liten og lett å bære, det er sommer og regnvær ut av nødvendige forsyninger.

Det er praktisk å bruke og bære. Det er miljøvennlig og giftfritt. Den kan enkelt legges i posen. Det er ikke en byrde, og den er tilgjengelig i dagliglivet og kan brukes i turisme.FAQ:

1, Er miljøvennlig PVC dusjdeksel skadelig for menneskehår?

Øko-vennlig PVC-hettehett er ikke skadelig for menneskehår, så lenge det ikke er på lang tid, vil det ikke skade håret. Den miljøvennlige PVC-dusjhetten skal ha større innvirkning på hodebunnen, slik at hodebunnen ikke varme opp og hodebunnen porene ikke kan puste. Men det bør ikke være noe som helst når du vasker ansiktet ditt, bare bruk ikke den tørre hetten. Si hva sterkt absorberer vann lar håret raskt stamme, faktisk bare vasket hår skal la hodebunnen fullt pusten er riktig. Hvis du har på seg det lenge, vil det føre til tap av håret eller til og med tap av hår.

2, jeg kjøpte kremet, men hva om jeg ikke har en miljøvennlig PVC-dusj?

Kiss du kan bruke beskytte hår spesielle bademue, effekten som dette oppnår vil bli bedre. Det var det jeg pleide å gjøre. Hver gang jeg bruker en spesiell dusjhett, kan jeg gjøre det om 5-10 minutter, og det fungerer ganske bra.


Hot Tags: miljøvennlig PVC dusjdeksel, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like