50 000 regnjakker utstyrt med bussholdeplasser og passasjerer på regnfulle dager.

- May 19, 2018-


Nesten tusen stasjoner i byen vil bli utstyrt med 50 000 regnfrakker, som vil bli gitt til passasjerer som trenger på regnfulle dager for å møte deres umiddelbare behov, sa byens offentlige sivilisasjonsveiledningskoordinasjonskontor i går.
I byen holdt i går for å lære Lei Feng frivillig service konsentrerte operasjoner, byens mer enn 6700 offentlig sivilisasjon instruktører i ulike distrikter og fylker å utføre ulike typer frivillige tjenester. Blant dem er formidling av kunnskap om forebygging og reduksjon av katastrofer en viktig del av frivillige aktiviteter. I den olympiske samfunnsparken på Dongsi Street i Dongcheng-distriktet har mer enn 100 guider ikke bare reparert biler, målt blodtrykk og massasje av kinesisk medisin for samfunnets innbyggere, men også utstedt fire til fem hundre eksemplarer av "Rainstorm Weather, Safe Response "beredskapsanvisning.

1.jpg

I tillegg til visning av katastrofehjelp og risikoforebyggingskunnskap holdt nettstedet også et beslektet kunnskapsspørsmål og svar på aktiviteter, og prisen er en regnfrakk. Sunping, direktør for byens offentlige sivilisasjonsveiledningsaksjonskoordinasjonskontor, sa at i fremtiden vil slike regnfrakker bli utstyrt på byens hovedplattformer. I tilfelle dårlig vær, vil offentlige sivilisasjonsveiledninger gis til passasjerer som virkelig trenger dem. Denne "kreativiteten" kommer fra de tidligere frivillige tiltakene fra mange offentlige sivilisasjonsveiledere som Huyali. På regnfulle dager kjøpte de en engangs regnfrakk på egen bekostning og distribuerte den til passasjerene i nød mens de var på plattformen. Kapital sivilisasjonskontoret lagde en samlet investering og kjøpte 50 000 regnfrakker, som gjorde den enkelte frivillige tjeneste av siviliserte instruktører til et vanlig plattformsfrivillig serviceprosjekt. "Gjennom disse detaljene håper vi å gjøre vårt kollektivtransportmiljø mer og mer varmt og tiltrekke flere og flere mennesker til å velge offentlig transport." Sa Sunping.