8 yuan sko dekke å samle 99 yuan supermarked svar: etiketten er feil

- Sep 03, 2018-

"Prisen er 8 yuan, men det er 99 yuan når det er avgjort. Det er for opprørende." I går, scoret læreren til publikum, Master Xu, 12345 hotline svaret. Jeg gikk shopping på et supermarked i dammen i parken, og opprettet en sjekk for shopping mottak etter kassen. Sjekk prisen på vesken sko dekke var mer enn 10 ganger dyrere enn prislappen, og de to boksene melk var også doblet.

På 9 klokken natten før, Master Xu og hans kone gikk til supermarkedet helt, og kjøpte en haug med verktøy, inkludert en pose med sko og to bokser av melk. Ved kassen, fordi to personer deltok for betaling, de ikke forventer prisen på hvert element. I samsvar med den totale prisen sitert av kassen, betalt lærer Xu mer enn 300 yuan. Venter på supermarkedet, trodde lærer Xu lærer at prisen på varene var litt annerledes. "Det er ingen dyre verktøy i disse råvarene. Hvordan du trenger mer enn 300 yuan?" Lærer Xu lærer sjekket nøye shopping kvitteringer. Noen av dem ble sjokkert. "Er en pose med skoen dekker som koster 99 yuan? Det er klart at to bokser av melk er samlet. Fire bokser penger?" Lærer Xu tilbake til supermarkedet og svarte på medarbeiderne.

Etter å sjekke prisen på varene og shopping kvitteringer, anerkjent de supermarked ansatte at de bør betale mer. Som for hvorfor slik feil vil blinke, er supermarkedets tolkning at "etiketten for skoen dekselet er forvirret med etiketten for en mannlig sko". Til slutt, supermarkedet lovet å overholde forskjellen på 3 ganger prisforskjellen.

Personalet forbrukere Association minner forbrukerne at de bør nøye sjekke liten billetten handleturen. Hvis prisen på opprettet varene er forskjellig fra hvor selve samling, bevis på små billetten og andre relevante bevis bør holdes og den industrielle og kommersielle delen bør være klaget for å dekke opp den legitime rettighetene og interessene til personen.