En regnfrakk er også en vannrenser

- May 15, 2018-

13 september 2011, Copenhagen Institute of Interaction Design, to studenter designet en Raincatch raincoat, designkonseptet og regnboksene er veldig liknende, er å lage regnjakken samtidig som regnene ikke er i orden, regn kan også være renset til drikkevann.

Vekk fra elver og innsjøer eller fattige og tilbakestående boligområder, er det mange som ikke kan få nok rent drikkevann. De bruker ofte bokser til å lagre regnregn som trengs for dagliglivet. Raincatch raincoat bak det inneholdt også en regn samler, kommer innsamleren vil regne etter aktivert karbon adsorpsjon, og et kjemisk rensing system filtrering rensing, etter at regnet vil bli lagret i skuldrene og lommen av min regnfrakk. De gjennomsiktige plastrørene som er over din regnfrakk gjør det enkelt for deg å drikke filtrert regnvann.

De to studenters ideer er gode, men produktet har ingen klart publikum. I de fleste land, i det minste, ønsker ingen å drikke vann i lange perioder med en dårlig ventilert regnfrakk. Denne regnjakken skal være mer egnet for backpackere som har lite drikkevann på grunn av den lange trekuren.