Om engangsskodeksler

- Sep 04, 2018-


Vanlige engangsskodeksler eller gjenbrukbare skodeksler laget av billig klut brukes vanligvis av studenter og generelle arbeidstakere til å gå inn i og ut av datarommet og gå inn i det spesifikke lageret for å opprettholde jordens hygiene.

Ulike materialer, forskjellige funksjoner, samt anti-slip, anti-statiske, vanntette, støvtette, beskyttende sko, etc., har forskjellige typer funksjonelle skodeksler utviklet for forskjellige arbeidsmiljøer.


Den største funksjonen til engangssko dekker er at de er enkle å bruke, og de har et bredt spekter av applikasjoner og praktisk håndtering, spesielt ikke-vevde skostrekk, som kan bli naturlig nedbrytet. Vanlige engangsskodeksler eller billig klut kan brukes flere ganger. Skoomslag brukes generelt av studenter og generell arbeidstakere. De går inn og forlater datamaskinrommet på skolen og går inn i det spesifikke varehuset for å opprettholde jordens hygiene.


Selv om maskinrommet er skjermet, kan det ikke løse statisk elektrisitet i luften i maskinrommet. Uten skodekselet i maskinrommet, vil støvet som festes til sålen bli elektrostatisk adsorbert i luften og frigjøres i maskinrommet. Kjøleviften i noen tilfeldig romutstyr blir sugd tilbake i utstyret, og noen vil bli sugd i det elektrostatiske feltet i utstyrsrommet. Ta inn i maskinrommet, ta en skostrekk for å redusere støvet som kommer inn i sålen. Beskytt utstyrsutstyret til utstyret.


De fleste skodekslene er disponible. Noen er anti-statiske skostrekk. Noen fabrikkmaskiner er veldig støvtette. De kalles støvfrie verksteder. Disse menneskene trenger å bytte skodekslene for å holde gulvet rent.