Fordeler med sykkelskodeksler

- Sep 03, 2018-

Sykler sko dekker brukes til å ri låsesko. Den unike utformingen av profesjonelle skostrekk er forskjellig fra den tradisjonelle skostrekkstrukturen og -funksjonen. Det har til formål å redusere vindmotstand, anti-fouling og varme. Ikke gå glipp av føreren av fortreffelighet.

Syklertrekk er hovedsakelig lette og tynne og varme og vanntette.

Lys og tynn: Brukes hovedsakelig i Lycra, polyester stoff, god elastisitet, med god anti-fouling og støvtett.

Varmt og vanntett: Det er laget av tykt vanntett stoff og har sterk varmevern.

Fordeler med sykkelskodeksler:

1. Reduksjon av motstanden, på grunn av bruk av elastisk stoff, er det ikke lett å deformere etter strekking, elastikken er rimelig, skoene vil ikke bli pakket for tett og overflaten av skoene ikke vil være flate, danner et våkne som ikke kommer til å røre på bevegelsen. hindring.

2, med selvlåsende, bunnen har totalt to hul forside og bakside, og den hule delen har en sterk elastisitet, kan passe perfekt sammen med en rekke road sko, fjellsko, effektivt øke friksjonen, glidebryteren anti-slip effekt.

3, anti-fouling og støvtett, elastisk stoff, ikke bare pustende og wicking effekt, er veldig bra, rimelig, men også kan forhindre problemer forårsaket av støv og smuss, ikke bekymre deg om de små insekter som kryper inn i skoene i utendørssporten, disse forferdelige tingene har skjedd.

4. Slipebeltet brukes på munnstykket på skodekselet, som ligger nær ankelen for å unngå å falle av.

5. Den bakre delen vedtar en praktisk glidelås, noe som er praktisk for rytterne å sette på og av raskt.

6. Det anbefales at skodekslene matches i samsvar med den samme stilen på rideklær, som kan passe godt sammen med dem for å forbedre produktserien og visuelle effekter, slik at rytterne har et komplett og jevnt rytthjul.