Alt personell som kommer inn i dekket må ha på seg et lerretskåledeksel.

- Sep 03, 2018-I går kastet byggearbeideren steiner på broen for å forberede seg på den andre leggingen.


Denne utgaven / Chongqing Morning News reporter Hu Jieru


Byggearbeidere tester temperaturen på den helles asfalten.


Chongqing Morning News (Reporter Jiang Yan) Dongshuimen Yangtze River Bridge av Liangjiang Bridge har blitt åpnet for trafikk, og hovedbroen til Qianlingmen Jialing River Bridge vil bli gjennomført i juni.


I går begynte Qianlingmen Jialing River Bridge å pakke asfalt, som er den siste prosessen til dekksystemet (unntatt tilleggsarbeid) og vil bli helt lagt ut i midten av neste måned. Chongqing Morning Post-reporteren kom inn i broen i går og spurte om fremdriften av prosjektet på forhånd. Før du kom inn på baneområdet, spurte tilsynsingeniøringeniør Wang Tao reporteren om å sette på et spesialdesignet lerretskodeksel.


Asfalt trenger ikke å være selvflytende


Wang Tao sa at på grunn av den høye kravet til liming, bør brodekket være så støvfritt som mulig. Arealet av stålbrodekk på hovedbroen er ca 12.481 kvadratmeter. Det er ikke lett å rengjøre det. Mer enn 20 arbeidere brukte mops og filler for å rense brodekket på broen. Fra morgenen den 21, renset de hele dagen.


Brodekketbelegget er laget av støpt asfaltbetong. Transporten av denne asfalten er et spesielt temperaturtanker importert fra Tyskland. Fra asfaltblandet jordblandingsstasjon til byggeplassen til broen, har asfaltblandet jord blitt opprettholdt ved en konstant temperatur på 220-250 grader Celsius gjennom transportprosessen. Den høytemperatur asfalt som er dumpet ut, gjør det mulig å dampe fortauet, uten behov for rullekomprimering og direkte selvflytende støping. Bare tørk det jevnt med en paver og størk etter kjøling.


Når fortauet er offisielt asfaltert, blir asfalten til hver bil fortsatt samplet og sendt til laboratoriet for inspeksjon. For å forstå kvaliteten på fortauet på dagen, og å gi dataveiledning for belegget neste dag.


Xiao Jingjing, sjefingeniør av asfaltbelegget på brodekk av Liangjiang-broen, introduserte at asfaltsjiktet har to lag. Bare ett enkeltlag, enveis må være asfaltert i to dager, hele belegningsprosessen er mer tidkrevende, plasseringen av fortauet av veibanen, plasseringen av dreneringstusene, må manuelt asfaltert, som vi sier ofte "låsing".


Det er to lysstasjonstasjoner i brohodet


Brobelegningen vil bli ferdig midt i neste måned. Hvis været ikke er vakkert, i tilfelle regn, etc., kan tiden bli utsatt. Fortauet av fortauet blir farget betonggruve etter fortau, som både er vakkert og glidende, akkurat som East Shuimen Bridge.


Etter at brodekket er ferdig, vil installasjonen av gatelys og trafikkskilt bli utført for å sikre en jevn ferdigstilling av hovedbroen i juni. Den nåværende åpningstiden er imidlertid fortsatt usikker.


Qianmenmen-broen er også en enkeltspennet offentliggjørende jernbanebrytende bro, den øvre gangveien og toveis-firebanen. lavere nivå er en toveis spor linje, sporet nummer 6 vil krysse elven gjennom "bro buk", og orbital stasjonen vil være nær broen. Tilsvarer Xiaoshi stasjon og Grand Theatre Station, henholdsvis, ved broen av broen