Selv om skodekselet er billig, bør det bæres og elskes.

- Sep 03, 2018-Skoomslaget har funksjonen til beskyttelse og rengjøring, og prisen på et par skostrekk er også veldig billig. Ordet "god kvalitet og lav pris" passer til skodekselet. Derfor har skostrekket blitt elsket av venner fra alle turer av livet. Nylig har en nyhet om skodekselet på Internett vekket folks oppmerksomhet.

"Skoomslagene er små, men de reflekterte problemene er verdige." 15. juni sendte en freshman ved navn Liu Hangjiang fra Tongji University et brev til sjefen for Suigang via e-post, noe som gjenspeiler studentens datakurs inn og ut av det offentlige datarommet. Problemene i settet, og jeg oppfordrer rektor til å bry seg om dette "små" problemet og gjøre det bedre. Etter å ha mottatt anmeldelsen, ga rektor til Handan Iron and Steel umiddelbart instruksjoner og videresendte relevante funksjonelle avdelinger og høgskoler: "Råd fra denne klassekameraten er veldig bra og bør vedtas! Vi må gjøre et poeng for å se om det finnes andre steder hvor besparelser kan lagres. Jeg håper at fremtiden vil bli publisert på skolens hjemmeside for å få alles oppmerksomhet og diskusjon. "

Liu Hangjiang sa i posten at datakursene i vår skole noen ganger blir utført i datarommet, og inn i datarommet vil kreve at hver student skal sette på skoskap. Problemet fulgte. Skoomslaget i maskinrommet er veldig billig, penny er et par, kvaliteten på skostrekk er også OK, minst fire eller fem ganger uten problemer, studentene kan sette det lette skodekselet i den lille posen av veske til neste gang. Imidlertid så jeg at de fleste klassekameratene brukte skoetten direkte inn i søppelkassen etter at de hadde brukt opp, og så kom til maskinen for å kjøpe en ny. Hver gang etter klassen kan du se at maskinrommet kan være fullt av helt nye skostrekk!

"Det kan være mange grunner til denne metoden, for eksempel" følg vindenes mentalitet - alle kaster den, jeg holder den for jordisk, skoskjolen er ikke fem cent, neste gang jeg kjøper en ny ... " Liu Hangjiang Etter å ha analysert årsakene til dette fenomenet, foreslo han sitt forslag: "Skostrekkene er små, og problemene som reflekteres er verdt å reflektere." Han mener at selv om ulike ressurser generelt ikke er mye brukt i samfunnet. Fenomenet blir forlatt. Men som en moderne student skal vi gradvis dyrke vår egen kjente bevissthet fra nå av. Og denne typen formidlingsbevissthet bør dyrkes fra problemet som skostrekk, med utgangspunkt i bit for bit.

Å kaste skodekselet er liten, men problemet det reflekterer, er verdt å tenke på. Sparsommelen er ikke en dag. Skovertrekkene er billige og bærbare og verdsatte.