En tankevekkende ny idé for regnfrakker

- Aug 03, 2018-

Mange år siden, begynte reform av tradisjonelle regnfrakker i land som Japan og Sør-Korea. Det er mange ganger i året at jeg tilbrakte i regnværsdager. De tradisjonelle regnfrakker er enkelt i farge og tung slitasje. Hvordan kan vi reise på regnværsdager? Dette har tiltrukket mange designere drømmer. De ikke bare designet vakre regnfrakker, men også laget mange kreative ideer. Neste vil trykte lyse poncho produsentene gi oss noen ideer.

La folk elsker å regne: regn kjære ultra moderne regnfrakk hvis regnfrakken kan gjøre dette, så kanskje folk kan elske regn eller ikke? Trendy regnfrakken fra regn kjære, kalt LV regnfrakken, subverts helt folk. Tradisjonelle inntrykk i tankene er ikke lenger stygg, ikke lenger stagnasjon, bli fasjonable, avant-garde og nydelig og samsvar med kraft.

Potet stivelse regnfrakker poteter er den vanligste maten på bordet, men kan du gjøre dem til klær foruten å spise? Råstoffet for denne spesielle regnfrakk er potet, som er laget av utdrager stivelse fra potet og kombinere det med en organisk plast. Potet regnfrakken kan være helt degradert, giftig og ufarlig, og kan kastes indirekte etter at avfallet er ødelagt. Det er veldig praktisk uten bekymringsfull om forurensning situasjonen.

Telt regnfrakk to ting i ett: det viktigste å gå ut for å besøke er å lette min ryggsekk, men noen viktige ting kan ikke utelates. Den nye ideen av denne telt og regnfrakk introdusert på samme dag kan spare litt plass for publikums idretter. Ser det veldig morsomt? Hvis du fortsatt vil ikke bære den, så ikke bekymre deg for det, ikke regn, sette på kroppen.

Innovasjonen av regnfrakker er veldig enkelt. Det er ikke for høyt for oss. Bare la oss se på tingene rundt oss, vi er god til å tenke, vi er modig nok til å gjøre det, og faktisk mange ideer er hva vi kan gjøre.