Babyens mest praktiske skodekkingsprosess

- Sep 04, 2018-

Barnets mage og føtter må beskyttes, men sokkene som er kjøpt, trekker alltid barnets små ankler. Det ser veldig smertefull ut, så skodekselet er mer praktisk, så min babys skostrekk er født. Denne skostrekk er laget av T-skjorte stoff og er veldig behagelig og myk. I følge størrelsen på babyen er det bare riktig, babyens ankel er ikke lenger et spor.

Denne skodekselet er mye enklere å lage enn en sko. Det er to hovedelementer: den øvre og sålen. Når du er ferdig, kan du også lage noen dekorasjoner på bakken. For eksempel legger jeg en gul pose på ankelen, som gjør at tauet kan passere gjennom midten. I henhold til størrelsen på ankelen har blonderjusteringen en overgangsdekorasjonseffekt, noe som gjør skostrekket mer nydelig og delikat. Når stoffet strammes, dannes den bølgete blonder. Til slutt kunne jeg ikke hjelpe, men sette en bue på det, lærmateriale og forskjellige tekstilmaterialer gjør skostrekket livlig og skinnende, med litt øyeffekt.

Når du syr, stikker jeg først øvre, deretter sy det med sålen, og til slutt legger du på elastikken, justerer størrelsen og installerer bøyen. Hva med det, det er pent!