Grunnleggende egenskaper av materialet av PVC-regnfrakk

- Aug 03, 2018-

I det daglige livet ser vi ofte PVC-regnfrakker og noen produkter laget av PVC som rør, esker, etc., som brukes i alle samfunnslag og mye brukt. Hvilke egenskaper har dette materialet?


Grunnleggende egenskaper:


1. PVC er en slags plastprodukt syntetisert fra 43% olje og 57% salt. Sammenlignet med andre typer plastprodukter, er PVC mer effektivt i bruk av råvarer og redusert drivstofforbruk. Samtidig er energiforbruket til PVC-industrien også svært lavt. Og i de senere stadiene av bruken av PVC-produkter, kan den resirkuleres og omdannes til andre nye produkter eller forbrennes for å skaffe energi.


2. Stiv PVC har god strekkfasthet, fleksibilitet, kompresjons- og slagfasthetsegenskaper og kan brukes alene som et strukturelt materiale.


3. Myk PVC har bedre mykhet, forlengelse i brudd og kaldt motstand, men brittlenhet, hardhet og strekkstyrke vil redusere.


4. PVC har gode elektriske isolasjonsegenskaper, kan brukes som lavfrekvente isolasjonsmaterialer, og dets kjemiske stabilitet er også god. På grunn av den dårlige termiske stabiliteten til PVC vil langvarig oppvarming forårsake nedbrytning, slippe ut HCL-gass og misfarg PVC. Derfor er dens anvendelsesområde smal, og bruks temperaturen er generelt mellom -15 og 55 grader.


I dag utvikler PVC-industrien seg raskt i verden og har store utsikter. Alle land er optimistiske om potensialet av PVC og fordelene med det økologiske miljøet. PVC viser sin rolle og status til verden med sin overlegne og unike ytelse. Den trenger det for sosial utvikling, og miljøvern krever det. Det er en uunngåelig trend av sivilisasjons fremgang i vårt menneskelige samfunn.


Lideng regntrekk produsenter engros, hjertelig velkommen nye og gamle kunder å komme til å kjøpe.