Vakker og trygg vanntett regnfrakk

- Aug 17, 2018-

Det finnes mange typer regnfrakk materialer. Den vanligste er gummi. Derfor kjøpe regnfrakk produsentene også gummi. Gummi behandling prosessen inkluderer grunnleggende prosesser som mastication, miksing, kalendering eller ekstrudering, molding og vulcanization. Hver prosess har ulike krav til det ferdige produktet, og hver av dem er assistert av hvor mye.

For å kunne delta i ulike belegg i gummi, nødvendig rå gummi å være plasticized for å forbedre sine plastisitet; deretter er karbon svart og ulike gummi tilsetningsstoffer blandet med gummi og forsterket av miksing; Gummien er ekstrudert. En viss form tom er forberedt; og deretter kombinert med et også brent eller limt tekstil materiale å danne en halvferdige produkt; Endelig er vulkanisert semi produktet laget i et høyelastisk sluttprodukt.

For ferdige produkter med høy presisjon krav, gummipakninger som olje sel, O-ringer og sel er trimming og deburring også nødvendig. Valgfri metodene inkluderer manuell beskjæring, trimming av maskinen og frysing trimming.

 

De trykte regnfrakker produsert av regnfrakk produsenter kan tilfredsstille estetiske behovene til mange, og det vakrere, de også håndtere problemene som folk tror er stygg.

Dessuten, denne lyse regnfrakk godtar nye materialer som gjør det lett, pustende og lett å bære og lett å skylle. Og de friske og moderne designelementer gjøre det mer overkommelig. Utseendet på lyse regnfrakken gjort regnfrakken slikt som mennesker kunne bære. På regnværsdager blitt de fargerike lyse regnfrakker en vakker linje av natur.

Spesielt foreldre som har barn hjemme, når de kjøper regn utstyr for barna, de kan velge å skrive lyse poncho, ikke bare elegant, men også sikrere.