Blå plast sko dekke

- Nov 02, 2018-

Sammenlignet med de store bruene i de gamle byene i Jiangnan, som er koblet sammen i par, synes Yongxin broen i Shajing å være ganske ensom.


Yongxin Bridge er en typisk stein arch bro. Brua er 50 meter og har en tre-hull bro med en høyde på 5 meter. Det er tenkt å kunne passere en thatched trebåt. Brua er laget av granitt steiner, enkel og sjenerøs, og bare små steinløver er skåret på pilarer av broen. Hvis du er forsiktig, finner du en drage og phoenix mønster gravert lav på hellen i brodekket. Mer enn tre hundre år siden, er Yongxin Bridge en av de sjeldne gamle broene i Shenzhen. Det er også krystallisering av visdom og ferdigheter av de gamle Shenzhen. (blå plast sko cover)


Det er forutsatt at Shajing Yongxin broen ble bygget i Kangxi-perioden av Qing-dynastiet og ble gjenoppbygd i 50 år av Qing-keiseren Qianlong (1785). Det ble bygget av Zeng Qiaochuan landsbyen Xinqiao og bygget av granitt. Fra Ming og Qing dynastiene til Republikken Kina var en velstående by. På den tiden hadde varene i Songgang, 竹山, Shajing og andre steder her og deretter transportert i havet til Guangzhou, Hong Kong og Macao, etc. Flyplasstransport, stemmen er full av folk. Yongxin Bridge er en av de få eksisterende gamle broene i Shenzhen. Det ble oppført som en kommunal-nivå viktigste kulturminner beskyttelse enhet i August 1984. (blå plast sko cover)


竹山 Lake Wen turisme er i et regn, når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend. (blå plast sko cover)