Valg og bruk av arbeidsbeskyttende reflekterende regnfrakker

- Aug 03, 2018-


I dag er arbeidsforsikringsreflekterende regnjakker på arbeidsforsikringsmarkedet mange og svært blandede, og det er mange underordnede produkter blandet inn. Materialene som er valgt, har ingen industristandarder, ingen testrapporter, ingen klar bruk, ingen klassifisering for forskjellige yrker. Det har skapt en misforståelse for forbrukerne, ikke i stand til å finne en beskyttende reflekterende regnfrakk som passer til deres respektive yrker, og mange produkter har ingen reell beskyttende effekt. Til enhver tid er det skjulte farer for arbeidsgruppen på arbeidsplassen. Hyppige angrep har krenket styrken i samfunnet og massene.

Med den hyppige våkenheten i saken arbeider arbeiderne med sin egen sikkerhetsbeskyttelse, og de er ivrige etter å få et produkt som virkelig spiller en arbeidssikkerhetsbeskyttelse og beskytter sin egen sikkerhet og helse. Staten og lokale myndigheter har dermed satt industri- eller faglige normer, og håndteringen av arbeidsmarkedsforsikringsmarkedet blir standardisert. Produsentene som produserer arbeidsbeskyttende reflekterende regnfrakker har også obligatoriske forskrifter, som gir differensiell beskyttelse for arbeidstakere som er involvert i ulike yrker. Pekingen av forsyningene er mer praktisk for sikkerhetsbeskyttelsen under forskjellige forhold.

International har fastsatt ekstremt strenge gjennomføringsspesifikasjoner for produksjon av arbeidsmessig arbeidskraftforsikring reflekterende regnfrakker, og det er fortsatt nye regler som skal innføres. Beskyttelsesklassene til progressive produkter er forskjellige for forskjellige yrker og forskjellige situasjoner. Brukskrav. Arbeidstakere har alle en forståelse av sin egen sikkerhetsbeskyttelse, som er den avanserte og trenden i en periode.

Valget av arbeidsforsikring reflekterende regnfrakk:

1. Velg riktig produkt under arbeidsforholdene i henhold til eksisterende nasjonale normer, industristandarder eller lokale forskrifter. Den nasjonale referansespesifikasjonen for verneklær er GB20653

2, ifølge arbeidskraftens produksjonsoperasjoner, arbeidsintensitet og eksistensen, naturen, konsentrasjonen eller intensiteten av de skadelige elementene i produksjonsboksen, velg beskyttelsesprodukter som brukes til egen beskyttelse og sikkerhet.

3. Velg beskyttelsesutstyr som er behagelig og praktisk å ha på og påvirker ikke normalt arbeid.

4. Produksjonstillatelsen, produkt- og sertifikat- og sikkerhetsdokumentet for inspeksjonsproduktene for de valgte beskyttelsesartene skal være klart definert.