Sivilisasjonen begynner med foten: Vannmannen kommer med en skodeksel

- Sep 03, 2018-

"Hei, vannet du vil, er sendt." På ettermiddagen den 17. august så reporteren den 37 år gamle vannforsyningsingeniør Liu Zhengxin i 6. etasje i et samfunn i Xixi New City, Guang'an City. Han tok en bøtte med vann og stod ved døren som banket på døren. Svetten poppet ut fra pannen hans. Liu Zhengxin tørket det med et håndkle på skulderen.


Etter at døren åpnet, ba kunden Liu Zhengxin å gå inn i huset for å bytte sko. Han vinket hånden og sa, "No need." Jeg så ham sette vannet ned, tok et par skodeksler fra lommen og satte det på foten, så tok han forsiktig opp bøtte. Legg inn bøtta på vannbeholderen i rommet. Ut av huset tok han skodekselet ned og satte det i lommen. "Så lenge det ikke er dårlig, vil det bli brukt neste gang." Liu Zhengxin fortalte reportere at været er varmt nylig, kundene trenger vann for å være flittig, han må løpe mer enn 10 miles om dagen. Vannforsyningen kommer med en skodeksel, som har blitt en uunnværlig detalj i arbeidet hans.


"Vi kjører over hele byen hver dag, sko er lett å skitne, føttene er lett å svette, skitne folk sier ikke bakken, skiftende sko er også mer plagsom og usanitær. Nå bærer jeg en skostrekk med meg, gå til kundens hjem for å endre, gå ut Ta det, hastigheten er rask og praktisk for kundene. " Liu Zhengxin sa at etableringen av siviliserte byer nå fremmes overalt. Som en vannmann er det nødvendig å være oppmerksom på detaljene i disse sivilisasjonene.