Cloth sko dekke fabrikken direkte salg nettverk investering liten fortjeneste stor investering

- Sep 04, 2018-

Cloth sko dekker fabrikken direkte salg, oppriktige investeringer, førstehånds forsyning, "investering er liten, profitt"; Hver by har bare satt opp en agent, og skriv ut agentkode på skodeksjonsproduktene for å hindre dårligere varer.

Cloth sko dekker fabrikk direkte salg nettverk ble etablert i 2001, selskapet dekker et område på 2000m2, under salgsavdelingen, forskning og utvikling avdeling, produksjonsavdeling (stoff, skjæring, høyfrekvente, termoforming, utskrift), klut sko Kontrollen avdelingen og andre avdelinger er et selskap som spesialiserer seg på skostrekk. De har et førsteklasses skodesignerteam, distribuert i salgsnettverket til store provinser og byer landsomfattende, og utfører tjenester på stedet for å møte de lokale behovene til kundene.

Selskapets skodeksjonsprodukter eksporteres til Europa, USA, Sør-Amerika, Japan, Sør-Korea, Taiwan og Sørøst-Asia og andre land og regioner. Med førsteklasses produkter og oppriktig service, vil vi jobbe sammen med venner for å fremme dybden og bredden av det internasjonale markedet.