Støyreduksjon av klutsko har en mirakuløs effekt

- Sep 03, 2018-Blind kroket er en sport som krever et svært høyt lydnivå, fordi den eneste måten blinde atleter kan fortelle retningen og hastigheten på ballen er lyd. For å redusere støy, kom personalet opp med en spesiell måte å minimere støyen i blindstadionets mål for Guangzhou asiatiske paralympiske spill. De 500 par skodekslene ble distribuert til alle de ansatte som kom inn i konkurranseområdet. De små detaljene er også den første av de asiatiske paralympiske spillene i Guangzhou.


Den som har ansvaret for den blinde inngangshallen til Guangzhou Asian Paralympic Games, introduserte at stadionens operasjonsteam var oppmerksom på å løse det stille problemet med spillestedet fra testkonkurransen i juli. Senere tenkte jeg på metoden for å bruke skodekselet, og eksperimentet viste at effekten var veldig bra. Dette er den første av de asiatiske paralympiske spillene i Guangzhou, og det kan bli brukt til andre konkurranser som en konvensjon i fremtiden.


Den ansvarlige har sagt at i tillegg til å distribuere skodeksler, har de også utført kunnskap om de ansatte og frivillige. Nå, når de ansatte går inn i lokalet, vil de bevisst slå av telefonen eller holde telefonen dempet.


Li Li, leder av ledergruppen i University City Division og nestleder i Stående Komité for Kommunal Folkekongress, sa at det vil være 8 store hendelser i de ni stedene i Universitetsbyen. Etter fellesprøven 3. og 6. desember, kan kravene til konkurranseopplæring oppfylles. Alle legger merke til detaljene i arbeidet og gjenspeiler den humanistiske omsorgen. For eksempel forbereder Guanggong-teamet konkurranseorganisasjonen til det blinde målbollsprosjektet. For å unngå støy og påvirke høringen av idrettsutøvere i løpet av konkurransen, laget laget skostrekkene for innkommende personell og laget skiltet. Vennligst se spillet stille.


Universitetsbyen er også konkurranseområdet for de asiatiske spillene. Fra de asiatiske spillene til de asiatiske paralympiske spillene har enkelte lag bare 10 dager overgangstid. Alle skal organisere og demontere utstyret på konkurransedagen og gjennomføre konverteringen så snart som mulig. De barrierefrie fasilitetene i konkurranseområdet er fullt dekket. Mange lag tilbyr også psykologi kurs for å gi mer intime og fleksible tjenester for idrettsutøvere og seere med funksjonshemninger.


Reporteren så på scenen at for å sikre den absolutte stillheten i spillet ble frivillige organisert for å opprettholde orden i hvert publikumsområde. Når spillet starter, vil frivillige øke skiltet "Hold publikum stille." I tillegg til dette er det en kringkasting før spillet for å minne publikum om "sivilisert visning". Før opptaket mottar hver seer også et lite kort med instruksjoner for spillet.


En slik liten klutsko dekker en svært viktig rolle i denne konkurransen, fordi den effektivt reduserer støyen på banen og sikrer jevn konkurranse og normal lek av de blinde atletene.