CPE-skopdekkfilmfilmmaterialekunnskap

- Sep 03, 2018-

Vi vet at hvis fisjonsproduktet (Eclip) treffer og penetrerer det faste stoffet, kan det etterlate en smal passasje i materialet. Hvis en egnet polymembran brukes som strålingsskademål, fortsetter effekten av etseløsningen til polyesterfilmen er helt gjennomtrenget. En porøs film gjennom hullet dannes.

Mikroporene på overflaten av membranfilmmaterialet på skodekselet er små og ensartede og kan skille alt støv som er større enn diameteren til mikroporene, slik at støvrensningseffektiviteten er høy og stabil. Selv om mikroporene på overflaten av membranfiltermaterialet er små, men tette, er det "åpne" område stort, porøsiteten er så høy som 90%, og det er ikke noe støv inne i filtermaterialet, og gassbanen er "passerende" Yang ", så motstanden til membranfiltermaterialet er liten. Overflaten på membranfiltermaterialet er veldig glatt, støvet er ikke lett å binde, og det er lett å rengjøre. Membranmaterialet filtrert ved ytterligere overflatebehandling kan filtrere støvet med sterk viskositet og til og med filtrere støvet med fuktighet nær metning.

CPE-skopdekselet membranfilteret er en porøsitetsfilm med en tykkelse på 0,1 mm eller mindre. Porestørrelsen kan nøyaktig styres av produksjonsprosessen. For sotfiltrering, må filmen lamineres til basestoffet for å gi tilstrekkelig styrke for enkel bruk. Basestoffet er en ikke-vevet syntetisk fiber. For tiden har belagt skodekselfiltermateriale blitt et av de mest brukte sovematerialene i industrielle applikasjoner. Selv om det fortsatt er konfidensielt i mange membranfiltreringsteknologier, vet vi mer om rollen som membranfiltre.

Det er mange kommersielle masker brukt. De brukes hovedsakelig i miljøvernindustrien. Når filmen er under visse forhold, for eksempel høytrykk, høy varme eller løsningsmiddel, vil den omdannes til en tett plastfilm. Kollapsen av filmstrukturen kan påvises i laboratoriet. En vanlig nitrocellulosefilm kuttes og plasseres på glassruten for å utsette den for acetonrøyk. Det hvite ugjennomsiktige materialet blir umiddelbart tett og gjennomsiktig. plastisk film.

Det bør påpekes at det ikke må være vann i hele filmproduksjonsprosessen. Nitrocellulosefiberen vaskes først med destillert vann, deretter med 95% alkohol, og til slutt med ren alkohol. Alle løsningsmidler må fjernes fra vannet. Etter vasking plasseres nitrocellulosen i den ovennevnte kvalitet vannfri alkohol og fuktes i 20 minutter, og nitrocellulosen oppløses ikke. Tilsett dietyleter og bland og rør til nitrocellulose oppløses. Deretter tilsettes aceton, blandingen omrøres for 2H, deretter tilsettes folk til full, så kan 2H-blandingen reserveres, og kan lagres i 2-3 uker, slik at film-CPE-skostrekk er laget.