Utformet av gamle stoffer

- Sep 04, 2018-


De gamle klærne i huset er overalt, og husmoren er en reddende person. Jeg føler at klærne fortsatt er gode, og jeg er ikke villig til å kaste dem bort. Å se på alle garderobeskapene er fulle, en dag, en innfødt, hvorfor ikke lage denne skoen i en skostrekk, gjør det selv, bruk de brukte produktene til å lage et praktisk grønt skodekke og spar penger. Kjøp penger til skodeksler. Det handler om å gjøre avfall til skatter, og familien er veldig positivt.

La oss ta en titt på hele prosessen med å lage et skostrekk:

1. Forbered materialer og verktøy: et gammelt klær, gummibånd, nåler og tråder, saks.

2, kutte klær kan brukes tekstiler, tekstiler er rektangulære (et par skodeksler trenger to rektangulære stoffer, i samme størrelse anbefales det å kutte sammen), lengde og bredde i henhold til størrelsen på skodekselet som skal bestemmes , gapet mellom barn og voksne er stort. Mengden av sko som er tilgjengelig kan brukes. Når du klipper kluten, er det bedre å bruke den enn skodekselet. Det er praktisk å bruke.

3. Det rektangulære stoffet er brettet i to og de to sidene er sydd sammen. Sying med nålesting er mer solid og stabil. Ta en titt på bildet, men også Baidu.

4, etter å ha syt på begge sider, er kun den ene siden åpen, i en lommetype. Plasser det forberedte gummibåndet rundt lommen, gummibåndet er omtrent tre centimeter fra lommens kant, dra lommen langs gummibåndet, dekk gummibåndet, begynn å sy og sy gummibåndet i lommen.

5, etter alt sy, skru den tilbake, en skostrekk er bygget.

Dekkskodeksler er enkle å lage og konsumere mer. Hvis du også har klær og klær som du ikke liker veldig mye, og ikke vet hvor du skal bruke dem, kan du også gjøre et par. Tøyskodekselet er lett å bære og rense, og det er miljøvennlig etter gjentatt bruk. Hvorfor ikke?