Sykling, vær så snill og husk disse ti jernreglene!

- Aug 03, 2018-Sykling, vær så snill og husk disse ti jernreglene!

1. Jeg må vite hvor mange pund jeg har. Jeg håper at flere mennesker i sykkelen burde vite hva grensene dine er. Du kan ikke gjøre de handlingene som andre kan gjøre. Uansett hvor andre kan gå, er du ikke sikker.

2. Du må kjenne dine grenser. Det som er sagt her er din styrkegrense, ditt sinn aksepterer grensen. Det er spesielt viktig når du kjører eksternt. Det er ikke ideelt å spørre en person som aldri har kjørt en bil for å ri 200KM om gangen.

3, må være utstyrt med fotkjøring. De utstyrte funksjonene beskytter deg i stor skala, og hjelmen er en modell. Fire personer jeg så med mine egne øyne, hadde nytte av beskyttelsen av hjelmen. Med samme prinsipp så jeg også mer enn en person bremsing på grunn av utforkjøring. I tillegg, ridning om natten, er sykkel reflekterende klær standard!

4. Før du kjører, må du forstå noen av de minste medisinske kunnskaper. Inkludert blodtype, din medisinske historie, din historie med narkotikaallergi. Hvis du er skadet, kan partneren kontakte din familie.

5, må du forstå den tilsvarende rettshåndhevelsen. De ulike rettshåndhevelsesbestemmelsene knyttet til transport betyr ikke at så lenge motorkjøretøyet følger lydloven.

6. Du må kjenne minst 4 telefonnumre. 110, 120 Det er minst to ryttere som kan gi deg hjelp.

7. Du vil ha et lag. Bare reis med partneren din.

8. Du trenger et godt sett med ting, de minste reservedelene og grunnleggende vedlikeholdskunnskap. Ikke vent alltid at andre skal ta med noen ekstra reservedeler.

9. Du må være tålmodig. Ikke forvent at du kan bli veteran i en måned.

10. Endelig, hvis det er en lagreise, må du vite at du er veldig viktig i laget, ingen vil forlate deg, så vær så snill kontakt teammedlemmene, ikke legg inn bestillinger.