Sykling regncoat er et must-have-utstyr

- Aug 03, 2018-

Som syklist tror jeg at de første tankene til Mos venner når de velger å ha på seg antrekk, er om de er vakre, om de har en regntett effekt, eller om de har en reflekterende advarselseffekt. Vanlige high-end stoff Jerseys har en positiv vanntett funksjon, delt inn i indre lag vanntett og ytre lag vanntett.

Ytre lag av vanntett er generelt dyrere, fordi stoffet i denne rideklæren er den første til å sikre beskyttelsesfunksjonen til kjøretøys ulykken, og for det andre å dekke ventilasjonsproblemet i ridningsprosessen, men også i mykhet. Med tanke på prisen, prisen vil selvsagt være høy. Det indre laget er relativt behagelig å bære under normale forhold, fordi stoffet kan gjøres mykere. Ytre stoff av denne typen jersey er bare nødvendig å ha en beskyttende funksjon og dermed en mer restriktiv åpen luftkanal. Vi har oppfunnet de fleste av de såkalte fire-sekvens-rideklær. Samtidig har det vanntette laget også en vindtett effekt.

Etter mange gamle riddere, spesielt de som har hatt en lang turopplevelse. Selv de beste rideklærene kan ikke matche de to Taobao-klassens sykkelregnene. Dette skyldes at vanntett funksjon av alle jerseys oppnås ved bruk av regnsikre belegg, og belegget er ikke nødvendigvis bra. Videre kan bruken av belegget møte problemene med beleggforbruk og fading. Derfor, som de fleste utendørsutstyr, må du ikke vaske sykkeluniformer ofte. Reflekterende regnregner, det er ikke mulig å rengjøre ofte, eller det vil ødelegge reflekterende striper og vanntette belegg på et stort nivå.

Da, siden den vanlige sykkelen har vanntett funksjon og ikke er brukt, hvorfor skal jeg kjøpe en regnjakke? Fordi vanlige sykkeltrekk brukes hovedsakelig til nød- og kortdistansebruk.

Det er mye ridning regnfrakker på internett for ett eller to hundre yuan. Det er ledd og splitter. Det er praktisk når det er skilt fra latrine (jeg hørte at den regntette effekten er litt dårligere enn den sammenhengende kroppen). Det er også Mo venners repercussjoner. Når du er i avstand, uansett hvilken type ridningsjakke, er tiden for lang til å lekke. Bare se denne utsagnet, vil du gi opp å kjøpe regnfrakker. Jeg kan bare anbefale deg ikke å bære konsekvensene. Det er ganske fryktelig!

For å oppsummere, det er å si at været er bra, de vanlige rideklærene, enten det er pustende eller den samme beskyttende effekten, er spakene. Hvis det er regn, er det best å bruke en profesjonell ridning regnfrakk som vanlig, kvaliteten er litt bedre.

I tillegg, når du velger regnjakke, er det veldig viktig å være lyst, akkurat som regnjakken som brukes av høyhastighets trafikkpolitiet i dag, er bedre. Prisen på Internett er også to hundre brikker opp og ned, ikke bare fargen på klærne selv, men også området av reflekterende bånd. Selv når det er greit, legg på en ridende reflekterende veske, enten det er i dag eller natt, er fluorescerende advarselseffekten utmerket!

Til slutt, ridning på en regnfull dag, er sakte hovedtemaet. Selvfølgelig er det personlige konseptet at du kan ri i regnet uten svart og hvitt, og du kan ikke ri uten å ri. Underholdning er ikke en konkurranse. Dette er vår æresfilosofi. La oss fortsette å ri trygt og sykle lykkelig!