Dazhou, som har en engros sko dekke engros pris å selge billigere

- Sep 04, 2018-

Jeg vil gjerne spørre om det er en engros sko dekke engros i Dazhou, Sichuan, hvor prisen er billigere, hvor mye koster dette?


Sichuan Dazhou ble tildelt National Double Support Model City i juli av det 16. året. Det er en by med en stor befolkning, rikelig med ressurser og et industriområde. Den har praktisk transport og mange engangsskodeksler. Du kan gå til byens engrosby for å se. Disse engangsskodekslene er forbruksvarer. Det ser ut til at noen engangssko dekker er billigere enn en hårete, men noen engrospriser på skodeksler er dyrere, og prisen varierer fra noen få dollar til dusinvis av stykker. Du kan velge hvilken skodekke som er bedre i henhold til dine behov.


Når det gjelder kostnaden av engangs sko dekke, trenger det virkelig ikke mye penger. Det er billigere å bruke noen få cent råvarer, og prosesseringsavgiften er noen få cent. Men handel, det er definitivt nødvendig å tjene penger, og det er nødvendig å betale skatt til den offisielle. Åttiettene teller ned, absolutt mer enn en hårete, som stedet i Dazhou, Sichuan, prisen på skostrekk må være litt dyrere enn andre byer, så du kan ønske å finne andre byer! Som Lideng regntrekkfabrikken produserer det også skostrekk. Prisen er definitivt prisen utenfor fabrikken.