Kjære 07 regnfrakk

- Nov 02, 2018-

Kjære 07 regnfrakk:

Hei der! Jeg er Zheng Yi, en soldat i Østkrigssonehæren, og jeg har jobbet med deg i to år. Du og jeg er "bekjempe venner". Under treningen motstår du giftig gass og forkler kroppen din. I livet blokkerer du regn og snø og skjerm vind og frost. Det er min intime "gode bror". Men dine "små kjedler" har også forårsaket meg mange problemer. Jeg skriver dette brevet til deg i dag, jeg håper at du blir bedre i det neste forbedringsforløpet.

Jeg håper at din "kroppsstørrelse" er mer fornuftig. Hver regntid, din kjekke åpne windbreaker design, men beskytter min overkropp, men delene under knærne mine har blitt flau, spesielt selskapets "lange lange ben" kamerater, i møte med tungt regn, har den halve kroppen aldri blitt spart , Direkte påvirker vår trening og liv.

Jeg håper at din "pustende" er bedre. Å kjempe med deg i regnet, ofte laget av din lidenskapelige "omsorg": Noen ganger ikke våt av regnet, men du er så svett, noe som forårsaker mange kamerater å foretrekke regntrening og ikke vil være din "Varm" prippen.

Jeg håper at din "beskyttelse" vil vare lenger. De sier alle at "langsiktig følgesvenn er det varmeste hjertet, og den uforanderlige verten er den mest bevegelige." Beskyttelseseffekten på meg er imidlertid veldig lett å "rabatt", spesielt leddene dine, suturer, etter lang brukstid er det lett å bli "infiltrert" av regnet, den typen våte følelsen gjør meg virkelig "blå" tynne sopp. "


Jeg håper at dine "ferdigheter" blir mer realistiske. Den 20 kilometer lange kampen kan bli temperert, og de plutselige dusjene vil gjøre deg "debut", men elastikken din er for dårlig til å pakke meg inn med ryggsekken. For å beskytte ryggsekken mot å bli våt, må jeg stille stille. En taktisk drill i regnet, jeg ønsket å vise mine kjekke taktiske bevegelser, men på grunn av din mangel på fleksibilitet, ligger jeg ned, huk og andre bevegelser.

Kjære 07 regnfrakk, du er de "gode kameratene" vi møter med hverandre. Kjærlighetens dybde, ansvaret er kuttet, så jeg og mine kamerater vil alle se din perfekte "evolusjon"!

Regnfrakk er en viktig del av det enkelte utstyret. De gir effektiv beskyttelse for offiserer og menn i regn og snø, og er også effektivt utstyr for å blokkere noen giftige gasser (væske). 07-type regnjakke er laget av Oxford-belagt klut og vindbryterdesign. Den er vakker, lett og skjult, og den har viet mange av de militære arbeidernes innsats.

Men "papiret har en langvarig følelse, og jeg vet at denne saken må utføres." Zheng Yi, en overlegen soldat, uttrykte sin entusiasme for den 07-stilte regnjakken "kjærlighet i hjertet" gjennom sin egen personlige erfaring. Det reflekterer områder som dårlig regnbeskyttelse, mangel på faktisk kamp og ufullstendige komponenter.

detaljer gjør en forskjell. Disse designfeilene i 07-type regnfrakk kan virke små, men de kan bli en viktig faktor som påvirker regntrening og kamp. Som Xiao Zheng ser vi frem til den perfekte utviklingen av 07-type regnfrakk når det gjelder struktur, materialer og tilbehør, økende komfort, vitenskap og praktisk bruk.