Detaljert beskrivelse og bruk av engangsskodeksler

- Sep 03, 2018-Engangsskodekket eliminerer problemer med å ta av skoene til de besøkende og de vanlige skodekslene som er miljøvennlige. Det er mye brukt i høye etterspørselsmiljøer som elektronikk, kjemikalier, støvfrie verksteder og rene rom. Vanlige disponibel sko dekker inkluderer ikke-vevde sko dekker, CPE sko dekker, og plast sko dekker. Funksjoner har sine egne egenskaper, inkludert sklisikre skodrekk, regn støvler, anti-statiske skostrekk og så videre.

Blant dem er ikke-vevde skostrekk, de mest nye miljøvennlige materialene, ikke-vevde skostrekk favorisert av kundene. Non-woven sko dekker har anti-statiske funksjoner. Ikke-vevde trykte skostrekk kan også være glidende, praktisk. Sterk, vakker og sjenerøs, kan skrive ut firmaets logo, oppnå en god publisitetseffekt.

Plastskovertrekk, produksjonsprosessen er enkel, etterspørselen er også veldig stor, hovedsakelig brukt til matbehandling, eller vanlig beskyttelsesmiljø, for eksempel innendørs støv og deodorant, utendørs vanntett og anti-skittent.

Den største funksjonen til engangssko dekker er at de er enkle å bruke, og de har et bredt spekter av applikasjoner, forskjellige materialer og forskjellige funksjoner. De kan være glidende, antistatisk og støvtett. Dessuten er prisen mye billigere enn den ikke-engangs skoen, og håndteringen er praktisk, spesielt den ikke-vevde skostrekk, som kan bli naturlig nedbrytet.

Bruk av engangsskodeksler:

1. Beskyttelse av barnehager for barnehage

Det er mange ting under sålene som er vant til å gå rundt, de fleste vi ikke vet, men vi er sikre på at de fleste er skitne og skadelige for oss. Spesielt i barnehager i barnehagen er beskyttende isolasjon av bakterier og sykdommer avgjørende, så når du går inn i rommet der barna leker og hviler, er det nødvendig med skostrekk for å sikre at barn som har kravlet på bakken ikke blir utsatt for skadelige bakterier. s angrep.

2. Byggeplass

Slike arenaer krever en høyere styrke engangsskodeksel for sklisikker vanntetting, samtidig som du beskytter den nylig ferdige gulvet mot skade.

3. Hjem

Som en hardt arbeidende husmor er rengjøring en ting, og enda viktigere, hvordan man opprettholder frukten av sitt arbeid; Engangssko dekker er en god hjelper for å holde gulvet rent, og kan også redusere problemer for besøkende å ta av seg skoene sine. Redusere bruken av offentlige tøfler bidrar også til å redusere spredningen av virus og sykdommer.

4. Sykehus, laboratorier, rene rom, etc.

Det er selvsagt at et slikt sted krever streng kontroll av bakterier og virus, og nødvendigheten av å bruke et ikke-vevd skodeksel eller en plastskodeksel.

Tips: Ifølge veiledningen fra folket tok jeg tre skodeksler ut av døren i går kveld (innpakning de to andre skodekslene med en skodeksel), gikk til hagen med småsteinene, tok av seg skoene og pakket inn skostrekk. Sokker, føtter som går på småsteinene (og nedover), mosjon og behandling.

gode resultater. Begynn å føle smerte ved fotsålene, tilpass seg gradvis til ryggen, og til slutt sprint som en fly ...

Det sies at småsteinene stimulerer sålene til føttene og kan helbrede og trene nedre rygg.

På vei hjem er føttene av føttene veldig komfortable, og fotsporene blir overordentlig lyse ...