Har du brukt sko i regnfrakken? Sko dekke å

- Sep 03, 2018-På regnværsdager, vi ofte møter slike problemer: Kjære sko skrittet inn i vann eller sprut på gjørma, selv iført vakre sko og klemme undergrunnen er tråkket på flere ganger. I lys av den samlede samsvarende effekten er noen folk villige til å ta et dårlig par. Skoene er sammen med en anstendig kjole, men skoene er virkelig plaget og flau, så sette et par skoovertrekk for din sko.

Kanskje du har hørt om paraplyer, jeg har hørt om regnfrakker, jeg har hørt om regn støvler, men jeg har ikke hørt om skoovertrekk som jeg hadde da jeg regnet. Jeg har designet en sko dekke for regnværsdager. Kanskje jeg kan hjelpe. Vi løse noen av pinlig problemene i livet.

Dette sko dekke er ikke et engangs sko dekke som vi har forsøkt tidligere. Det er laget av gummi og kan gjenbrukes gjentatte ganger og har en holdbar gummi sko dekke. Mest intime er at det er spesielt designet for høyhælte sko er utformet med høyhælte sko. Sko dekke seg har en skråning. Det er veldig praktisk å sette på høyhælte sko, og minimere området av skoene. Det kan fortsatt gjøre sko vise ansikt, ikke påvirker deg for mye. Bruke den med kampen.

Dens sko dekke design er veldig intim og interessant. Når jeg først så denne merkevaren, trodde jeg de var et skomerke med et unikt design som United naken, og jeg kan endre fargen på frakken ifølge min preferanse. Jeg forventet ikke det. De er bare skoovertrekk, men de er også en ny ting for det innenlandske markedet. Det er ganske praktisk velger en sko som passer dine daglige klær fargen. Dessuten, denne sko dekke ikke bare har design for høye hæler, men også flat bunn. Sko, høyhælte ankelstøvletter, høyhælte støvler, sko dekke design, og for gjennomtenkte menn, det også laget en rekke menn skoovertrekk, slik at mange hvite-krage arbeidere ikke vil bli dekket med gjørme og møter når det regner klosset.

Li Deming sko dekke bør betraktes som en god partner i vårt liv. Brødre og søstre som bor i regn byen hele året kan endelig beskytte deres sko.