Ulike bransjer, glidesko dekker forskjell

- Sep 05, 2018-

Med nasjonale foretakes oppmerksomhet på arbeidstakeres sikkerhet øker produktene på markedet for sikkerhetsarbeidsbeskyttelse, og kjøpere av arbeidsforsikringsprodukter tar også øye. På samme dag er de små glatte skostrekkene basert på bransjens forskjeller for å analysere anti-skid-aspektet. Sikkerhetskrav.

Den første er cateringbransjen, hotellbransjen, vaskeindustrien, næringsmiddelindustrien, vi kjenner alle restaurantrestauranten for matforbedring, kjøkkengaten, bakken er glatt og fettete, er nøkkelindustrien som trenger glidebrytende, i den rapporterte uførheten, oftest Om lag en tredjedel av episodene skyldes slips i disse næringene. France TIGERGRIP anti-skiddeksel, aksepterer den franske TIGERGRIP anti-skiddekselbedriftens eksklusive glidelåsløsning, legger til glidelås innvendig, samt høy friksjonsskyggelegging for å øke grepskoeffisienten, spesielt strekkbar design og ergonomi. Designet av skolen kan komfortable linjer være perfekte for brukerens sko. Bunnen av Lideng glidesko dekselet har en fullstendig forseglet design, noe som effektivt forhindrer olje og vann i å trenge inn. Resultatet av vanntett, olje- og glidebestandighet er anerkjent av publikum, og det er også konstant elsket av cateringindustrien. Det er et høyt profilert valg for slipindustrien. .

Byggebransjen, bilindustrien og maskinvareindustrien er høyrisikobedrifter. Bakken på disse arbeidsplassene er uunngåelig forårsaket av organisk olje, fett, kjølevæske, vann, etc., som er lett å danne glatt bakken, og maskinutstyret blir hardt rammet. Risiko, og byggeplassen er ikke-diskriminerende, og forårsaker ofte skader, tripping, fallende eller glide. Lideng fullbeskyttelsesskodeksel og Lideng besøksskovertrekk ligner titan-aluminiumslegeringshodedesignet, men forskjellen er at Lideng fullbeskyttende skodeksel aksepterer skodekselet fullstendig forseglet for å unngå olje og vann soaking i skoene. Sett innvendig. Lideng Mingquan Shoe Cover og Lideng Visitor Shoe Covers er alle utstyrt med fransk patentert høy kvalitet gummi og anti-200J slående titan-aluminiumlegering stålhode, som kan forhindre alle slags glidelås og punktering, og effektivt reduserer glidning. Skadeutbruddet gir beskyttelse for arbeidernes sikkerhet. Når det gjelder høyrisikoindustrien i byggebransjen, bilindustrien og maskinindustrien er det utvilsomt det beste valget for å etablere hele skostrekk og Lideng besøkssko.