Engangs-ikke-vevd skodeksel

- Sep 05, 2018-

Engangs-ikke-vevd skostrekk er laget av høykvalitets ikke-vevd materiale. Det er egnet for rensing verksteder, presisjon elektronikk fabrikker, farmasøytiske fabrikker, sykehus utstyr fabrikker, mottak rom, boliger, etc., for å isolere forurensning av menneskelige sko til produksjonsmiljøet. Også egnet for rengjøring av hjemmet, lagre bryet med å komme inn i døren for å bytte sko, og ta av skoene, kan brukes direkte, kan også brukes flere ganger!

Løst behovet for at kundene skal ta av seg skoene og bytte sko, gjester må rengjøre hver gang de går; tøfler, dørmatter, gulv tretthet!

Forhindre private tøfler fra å bli til offentlige tøfler, eliminere de skjulte farene ved atletes fotkorsinfeksjon forårsaket av tøfler!

Reduser bryet med å rengjøre mopping gulvet hele tiden, og hold det rent på rommet!

Den har forbedret de ulike ubehagelige luktene i skoen, og forurenset innemiljøet.

Det unngår restraint og forlegenhet forårsaket av ødelagte sokker eller fotlukt når venner og familie kommer til døren.

Eliminer overdreven oppmerksomhet på behovet for å ta av sko og bytte sko til besøkende fra fjerne, uten å forstå eierens problemer!

Eliminer bryet med å skape et stort antall besøkende, ikke nok tøfler og skiftende sko.

Dessuten har den ikke-vevde skodekket egenskapene til luftgjennomtrengelighet, ingen ukjent håndfølelse, mykhet, lyshet og elastisitet, høy produktivitet, høy produksjonshastighet, lav pris, masseproduksjon, fast størrelse og ikke lett å deformeres sammenlignet med vevd stoff.