Engangsskodeksel

- Sep 03, 2018-


1 disponibel skodeksel

Engangsskodekket eliminerer problemer med å ta av skoene til de besøkende og de vanlige skodekslene som er miljøvennlige. Det er mye brukt i høye etterspørselsmiljøer som elektronikk, kjemikalier, støvfrie verksteder og rene rom. Vanlige disponibel sko dekker inkluderer ikke-vevde sko dekker, CPE sko dekker, og plast sko dekker. Funksjoner har sine egne egenskaper, inkludert sklisikre skodrekk, regn støvler, anti-statiske skostrekk og så videre.

2 Klassifisering av skodeksler

Ikke-vevde skodeksler, de mest nye miljøvennlige materialene, ikke-vevde skostrekk er favorisert av kunder, ikke-vevde skodeksler har anti-statiske funksjoner, ikke-vevde trykte skodeksler, kan også være glidende, praktiske, vakre. og sjenerøs, kan du skrive ut firmaets logo for å oppnå en god publisitetseffekt.

Plastskodekselet har en enkel produksjonsprosess og stor etterspørsel, og brukes hovedsakelig til matbehandling eller et generelt beskyttelsesmiljø.

3 funksjoner

Den største funksjonen til engangssko dekker er at de er enkle å bruke, og de har et bredt spekter av applikasjoner, forskjellige materialer og forskjellige funksjoner. De kan være glidende, antistatisk og støvtett. Dessuten er prisen mye billigere enn den ikke-engangs skoen, og håndteringen er praktisk, spesielt den ikke-vevde skostrekk, som kan bli naturlig nedbrytet.

4 Relatert produkt introduksjon

Produkt: Skovertrekk

Materiale: ikke-vevd

Farge: blå, grønn, etc., kan gjøres etter kundens krav

Funksjoner: Høyt elastisk gummibånd, skodekselet er mer behagelig å bære, sterilisert, glidende, anti-statisk.

Spesifikasjoner: 10 / rull, 10 ruller / bag, 20 poser / boks, 2000 per boks

Klikk for å laste ned app