Gjør det selv for å lage regntette skodeksler

- Sep 03, 2018-Nå har skostrekkene kommet inn i tusenvis av husholdninger, spesielt på regnværsdager, folk liker å bruke et par vanntette skodeksler for å beskytte sine kjærlighetsko. I dag lærer Xiaobian deg å lage en enkel, regnbeskyttet skodeksel.

For det første er forberedelsen av materialer det første trinnet. Utarbeidelsen av materialer inkluderer: enkle handbags, plastfilm, håndarbeid, skoprøver, disse er materialene som må være forberedt på produksjon av vanntette skodeksler. Utarbeidelsen av materialer kan hjelpe deg med å gå videre til neste trinn.

For det andre, sett størrelsen på skoene på handbaggen, sett inn et par sko for å kutte handbaggen, og kutt handbaggen i form av skoene. Hvis du vil lage skostrekk av forskjellige størrelser, må du kutte dem i henhold til skoene i forskjellige størrelser. Når beskjæringsprosessen er fullført, kan du gå videre til neste trinn.

Igjen er formen sydd i henhold til skosens størrelse. Sømmen består hovedsakelig av å sy den øvre med den resterende kluten i forhold til skosens størrelse, og deretter syrer filmen, slik at det vanntette skodekslet kan gjennomføres vesentlig.

Til slutt skal et elastisk bånd sys på den øvre for å gjøre det lettere å bære og forhindre at skostrekket faller av.

Skal du lage en skostrekk nå?