Har du gamle klær hjemme? Vennligst kaste ikke den bort, du kan gjøre det til en skatt, og gjøre noen par vakre sko.

- Sep 04, 2018-Først skåret den gamle bomull strøk i en rektangulær klut, deretter sy stoffet i en liten lomme. På stedet der det er 3 cm fra munnen, brett stoffet i tre sider og forberede å bære tauet.

Så komme tilbake å gjøre skoen støtte, kutte gamle bomull jakken bare forlot en 15 cm lang, 10 cm brede stoff, nederkant er en sirkulær bue form, foldet sammen ved kapping, størrelsen på skoen støtte bestemmes i henhold til selve sko , vanligvis kvinners høyhælte sko er skarpere og må gjøres i en jordbær form med en foran og en rund form. Herresko kan gjøres om til et eple. Størrelsen på skoen støtte kan vanligvis måles ved neven i neven. Omkretsen av neven tilsvarer lengden på foten. De tre sidene av kluten er forseglet, og avfall kluten av bomullsklut er forseglet i klut bag etter munnen er forseglet.

Bruk til slutt en bånd gjøre en bue, sy det stedet der beltet er stengt. Bomull pels kan gjøre flere skoen dekker og skoen støtter. Faktisk kan det bli kuttet i henhold til personlige preferanser, så lenge størrelsen er kuttet.