Fine Tao non-woven stoff skodeksel produkt introduksjon

- Sep 04, 2018-

Hva slags egenskaper har det fargede, ikke-vevde stoffet skostrekk produktet? La meg introdusere det til deg!

Skinndekslet i skinnfri non-woven stoff er laget av høykvalitets ikke-vevde stoffer laget av nye råvarer. De sier helt farvel til de spredte tøfler og smerten ved rengjøring. De har også et rent og elegant liv og et rent vindu. Enkel å bruke, klar til bruk. Passer for alle steder hvor rengjøring er nødvendig,


Den fine skureformede ikke-vevde stoffskodekselet er laget av HDPE som hovedmateriale. Den er laget av utvalgte syntetiske vinylmaterialer. Den er tykk og holdbar. Det kan settes på skoene etter ønske. Det er praktisk og hygienisk. Det vedtar en god elastisk forkle stråle munn og elastisk. Moderat, ikke lett å falle av under gangavstand. Skinndeksler med fin skure er tykk og slitesterk, og har overlegenhet av åndbarhet, glidende og anti-statisk.


De fine skureformene i ikke-vevd stoffsko har blitt levert av kjente bedrifter og institusjoner som PetroChina, State Grid, National Nuclear Power, Vanke Group, Zhongtian Construction, China Railway, Kina Jingye, etc. Brandverdien er selv- tydelig.