Utenlandske brødre oppfunnet nye regnfrakker, bare størrelsen på kortet, ikke lenger bekymre deg for å regne når de går ut!

- Nov 02, 2018-

Det finnes mange slags oppfinnelser på jorden hver dag. Noen oppfinnelser er epoke-making. De har oppnådd kvalitative gjennombrudd og ført til jordskakningsendringer i menneskelivet. Noen oppfinnelser kan bare være en liten ide, men det vil også legge til rette for folk. Livet, uansett hvilken, så lenge det er gunstig for folks liv, er en god oppfinnelse. I dag presenterer vi et kort regnfrakk som gjør folk mer komfortable når det regner.


Denne regnjakken er verdens første korttype regnjakke oppfunnet av to utlendinger - raincard. Som navnet antyder, har denne regnjakken bare størrelsen på kortet. Jeg tror alle må hate regnfulle dager. Når det regner, husk å gå ut. Med en paraply eller regnfrakk er det allerede nok ting i hånden, og så ta med en paraply eller regnfrakk. Jeg hater bare ikke å ha en lang hånd.

Videre, etter bruk, har lagring blitt et problem. Regnfulle paraplyer eller regnjakker er våte. Det tar mye arbeid å tørke, lagre og gjenbruke. I et slikt høyt effektiv liv i moderne tid, alle som er så plagsomme, er ikke villige til å gjøre det, så kortets regnfrakk introdusert i dag må være din frelser. Dette kortet regnjakke er bare størrelsen på kortet, og tykkelsen er bare så tykk som to eller tre kort. Du kan sette den. Sett den i lommeboken din, i lommen eller i telefonen, du trenger ikke å bekymre deg for å bære den.

Når du bruker den, tørk forsiktig opp det ytre dekselet på denne regnjakken, spre den ut, og denne regnjakken er engangsløs. Etter at du har brukt den, kan du kaste den bort uten å bekymre deg om lagringsproblemer. Tenk deg at når alle andre har på seg en paraply eller en våt regnfrakk, er du bare forfriskende og uholdbar foran alle, du må ha høy avkastning.

Det er forstått at for å lage denne regnjakken, brukte de to karene et helt år på jakt etter forskjellige materialer, for å gjøre denne regnjakken tynn og tynn, i tillegg eksperimenterte de også med mange typer. Foldningsmetoden kan gjøre lagringsplassen av denne regnjakken mindre og mindre. Selv om dette bare er en liten oppfinnelse, har den ingen generasjons betydning, men jeg tror at det er denne innsatsen som gjør folk Livskvaliteten blir høyere og høyere, og hele det menneskelige samfunn vil bli bedre og bedre. Verdens minste regnjakke, bare størrelsen på kortet, kan bli slitt ved å rive, ikke lenger bekymre deg for regn!