Frukt hjemmelaget anti-skid klatring tre sko dekke - innovative forretningsmuligheter

- Sep 03, 2018-I 2009 hadde en Linan pecan-bonde Zhou Jimin, som ble født og oppvokst i ungdomsskolen, oppfunnet en sklisikring for klatring av frukttrær. Denne typen magisk skodeksel ble opprinnelig bare brukt av seg selv. Jeg trodde ikke at den magiske effekten ble sendt ned til ti. Ti pass hundre - Zhou Jimin startet bare sklisikringsprosesseringsvirksomheten, og for denne typen "fruktkledde glidebeskyttelse" Skoomslaget har søkt om et bruksmodell patent og skapt en ny forretningsmulighet.


Hovedpersonen er en landsbyboer i Shizhen, Lin'an Island. Det er flere hektar pecan trær i huset. Den årlige produksjonen av tørre frø er ca. 3000 kg. Hvert år vil han gå opp på fjellet med pekannøtter som andre landsbyboere. "I 2009 spilte alle pekannøtter på treet. Jeg trodde ikke at det plutselig var noen på treet ved siden av. Noen falt tungt på bakken, blodstrømmen var ikke nok, og bomber kunne ikke bevege seg. " På den dagen var alle veldig tunge og returnerte. Hjem, jeg tør ikke kjempe igjen.


En natt i 2009 lurte han på om han kunne lage doble slipesko og slo pekannøtter uten å glide. Gjør det og gjør det. Neste dag fant han verktøyet, begynte å lage det og ferdig med 3 par klammer. Sammen med to migrerende arbeidere som kom fra Anhui Guangde for å spille pekannøtter, prøvde han på trærne og høstet pekannøtter. Effekten var ganske bra. Når de klatret på trær, var de stabile og mye lettere enn andre.


På tidspunktet for pecans plukkesesongen i 2010 lagde Zhou Jimin fire par spiker sko dekker til familien og to arbeidere. Uventet så de to arbeiderne på skoene og brukte dem. De dro til Zhou Jimin og brakte dem tilbake til deres hjemby Anhui Guangde. Snart fikk Zhou Jimin et anrop fra Guangde: "Mester Zhou, noen som vil kjøpe skoene, jeg solgte den, 50 par. Du kan ikke gjøre det neste år? Mange mennesker vil ha det." Det var bare gjort opp. Bruk, men jeg forventet ikke at telefonen fra Guangde plutselig lot Zhou Jimin lukte forretningsmulighetene.


I 2011 gikk han rett og slett til en familieverksted og prøvde å lage mer enn 1900 par sklisikre. Så snart han var i regnværet, bar han en bunke med sko og løp rundt. Hver gang han dro til en landsby, satte han på skodekket og klatret treet på stedet.

Den nye markedsføringsmetoden forårsaket raskt alles nysgjerrighet, 48 yuan et par, skodekslene produsert av Zhou Jimin ble alle utsolgt snart. Dessuten har det ikke blitt mottatt klager eller ulykkesrapporter til nå, gjennom returbesøket. Deretter bekreftet han videre at dette skostrekket er nyttig, og begynte å søke om et bruksmodell patent for denne "frukttreet klatrende sklisikring". I januar i år har patentet blitt godkjent.


I april i år deltok Zhou Jimin ganske enkelt i et prosessanlegg og begynte masseproduksjon av sklisikre. På stedet på Linan pecan-sikkerhetshøstingsutstyrsprøven i forrige måned ble sklisikringen avdekket, noe som tiltrak alles oppmerksomhet. Pekannøppene har ennå ikke blitt utvunnet, og bestillingen er allerede i en konstant strøm. "En kunde av Qingliangfeng hadde bestilt 4.000 par før, og i dag må jeg ringe 1500 andre par." I følge rapporter har årets 38-tommers sklisikring dekket mer enn 10.000 par. Kunder med unntak av Linan, Zhejiang Pecan-produksjonsområdene i Anhui og til og med Henan har turister.


Den såkalte skodekselet er naturlig plassert på skoene som bæres av fruktbøndene. Skoomslaget er en frigjøringsskodekke, noe som gjør at skoene blir lettere under forutsetningen om fasthet.


Skoens deksel er hovedsakelig tilskrevet sømmen på sålen. Neglene på sålen er laget av stål og er veldig sterke. Det er 12 grupper med negler, 3 i hver gruppe. Fordelingen er veldig spesiell: forfoten er den tetteste, det er 5 grupper, det er 4 grupper i midten, og det er 3 grupper i bakhælen.


Sklisikringen er også anerkjent av fruktoppdrettere og eksperter. De sa at denne skostrekk naturligvis går på den høye skråningen, og operasjonen kan faktisk spille en glidende effekt, sparer fysisk anstrengelse og forbedrer arbeidets effektivitet.