Glass Plankeveien, boardwalk skal erstattes med en sko dekke

- Nov 02, 2018-

Dagene i Sanya er alltid så blå, så rent. Jeg vet ikke om jeg har en annen skjebne med Sanya. Hvert år, har jeg alltid muligheten til å gå til Sanya for en ferie. Late livet til Sanya tiltrakk meg, la meg forelsket i stranden det forelsket i kokos trær det og ble forelsket i deg der. Sanya i mai har allerede hilste meg med en varm soloppgang. Med lange ermer, vi tok av våre strøk tidlig og Legg på shorts, standard flip-flopper, og stranden kjoler.


Orchid Valley: Det eneste gratis sted i skogen park, tropiske planter og lignende kan sees. Etter Orchid dalen sendt batteri bilen oss til Longjiang kabelen brua. Filmens søkeren var veldig trangt. Det tok lang tid å få på broen, begrenset til 50 personer, en gruppe med seg, men det var OK, ikke for mye. Riste, jo bedre midten av landskapet, det er litt risting. Du kan tydelig se stranden i fjerne. Senere, jeg gikk til glass Plankeveien som hadde nettopp åpnet, og jeg fikk å endre skoen dekselet boardwalk, men glass veien var ikke så skummelt som jeg trodde, og det var ganske lenge. Det neste trinnet er å gå rundt og forbi Ge du bryllup rom. Jeg er ikke veldig interessert i den. Jeg gå ikke i skogen park har spennende zip-linjer og andre antenne prosjekter. Våre "eldre team" bare gikk forbi. Det endte dagens reiserute.


Verdens ende: selv om vi vet at vi bare ser på to store steiner, kan det sies at "komme angre, kommer ikke til å angre mer", med denne holdningen, kom vi til jordens ender. Det er ingen grense horisonten, og havet har nei horn. Bare margin på hjertet gjør folk se slutten av håp. Etter min mening er en del av havet en ukjent verden for å bli utforsket. Da jeg forlot, sirklet jeg krystallkulen tre ganger i den åttekantede plassen. Krystallkulen mot solen og månen steinen som skjærer i havet. Jeg hørte at de to brikkene er overfor hverandre, og jordens ende er et dårlig sted for feng shui. Crystal ball kan transporteres og etter et par runder rundt slutten av jorden, uflaks forvandlet til lykke. Uavhengig av sannheten og falske, uansett, vil hvis du kommer, du følger romerne.