Gode ting treffer Chongqing banestasjon for å importere og ha regnjakke

- Jul 18, 2018-

Bare i går ble den nyinstallerte baldakinen på Zhengjia Zhaiyuan Station på Chongqing Track No. 3 Line satt i bruk, og det var fantastisk!

Nå er noen rulletrapper med bane trafikk ute av drift så lenge det regner. Denne situasjonen må kanskje løses. Det er anslått at så lenge som på slutten av året vil 65 utgående import av Chongqing jernbanestasjon bli installert med et baldakin.

Når baneveien er på regnværsdagen, er den "sprukket". Den viktigste faktoren er å sikre passasjerens sikkerhet. På regnværsdager er kamplaten på utendørs rulletrappen våt og glatt etter regnet, og passasjeren glir bare etter å ha stått opp. Derfor, så snart det regner, vil stasjonens ansatte ofte lukke utendørs rulletrapp av stasjonen av sikkerhetshensyn.

På stasjonens importliste ble det første settet av baldakiner installert med regnfrakker og utsatte ansikter. Baldakinen til den første saken av prosjekter vil bruke en slik plan. "Den jevne planleggingen av banestasjonen vil bli et nytt symbol på Chongqings banetrafikk." Zhang Yanzhen sa at så snart publikum så himmelen i regnjakken, visste de at det var en banestasjon.

Som et viktig kommunalt prosjekt er det et prosjekt som er svært gunstig for folks levebrød. Det er håpet at tjenestemennene vil gjøre mer av disse tingene i fremtiden!