Nydelig regnjakke mote, i stormen har fortsatt stil

- May 30, 2018-

Typhoon "Fitt" av huilin la Hangzhou West Lakers oppgang, selvfølgelig, sa at leifeng tårnet ikke falt, men vest-innsjøen overflyttet. Stormstormen slo seg, slik at en partner som gikk ut umiddelbart, hadde en følelse av forurensning i hårbutikken, vasker og blåser ulike typer hårstiler; La kult god mote MM produsert valget av panikk, men vil også mote nydelig og vil motstå vind og regn er egentlig ikke noe valg. Generaliteter er ikke for mye å se på standard regnfrakk, regnsko og paraplyer på dette tidspunktet Chen Chen ble et populært enkeltprodukt.
I de fleste menneskers øyne er regnjakker bare gjennomsiktige plastplater som brukes til å beskytte dem mot regn. Det er vanskelig å knytte seg til mote. Dette er også mote MM på veien som foretrekker å slå en paraply i stedet for å ha på seg en regnfrakk. Den kule syklisten New York-designeren Nakazono Saeki og Marie Marlowe opprettet dette problemet, så de bygget Terra New York for å få MMs til å ha regnjakker på regntunge dager, veldig fasjonable.

Terras regnfrakkdesign er raffinert og det er ingen overdreven mønster og dekorasjon. For å gjøre det morsomt med MM trenger å ha på seg forskjellige klær, utformet designeren en 3 dill figur, som ligner Burberry Classic Windbreaker-figuren. Om vinteren er det en populær kappefigur og en egnet vindbreakerfigur for syklister. Materialvalget av regnjakke er ikke lett å kaste polyuretan, kjent som nylon stoff. Det gjennomsiktige stoffet kan avsløre mote slitasje inne i MM regnfrakk, la dem ha på seg regnfrakk kan også utsette mote.

 

I tillegg til å være edel og elegant, kan paraplyer også være levende og lekfull. To unge jenter, Lily Rafii Band og Sulaika Zarrouk, bygget en merkevare av Felix Rey, som designet en serie søte og lekne håndmalte gjennomsiktige paraplyer i år: Det er et fem-line spektralmønster inspirert av den berømte operaen "Sing In regnet". Det er jenter som sammenligner paraplyer med å kysse, buede øyenvipper, store røde lepper og malerier av New Yorks berømte bylandskap på paraplyer. Det er også paraplyer i denne serien som er mer svingete enn andre og bedre kan beskytte vinden mot regnet.

Når det regner, er paraplyer ikke knappe. Men i stormen, kan paraply bli mote dekorasjon elementer. Italiensk århundre gammel håndlaget paraply Pasotti er en aristokrat i paraplyverdenen. Den generelle profilen til paraplyer er middelmådig, men paraplyen er full av glede. Inne i paraplyen er et mønster av strålende mønstre: fargerike blomster, sexy villdyr striper, eller geometriske mønstre med forskjellige former. Paraplyhåndtaket som bruker materiale for å være oppmerksom på, synger en arbeidstaker nydelig, slik at den har en edel og elegant kunst lukt.

Royal kjendis favoritt regn støvler
I det store regnet vil jeg ikke la føttene bli våte og tett, regnsko er det mest egnede enkeltproduktet. Hunter Boots (Hunter Boots), som har en historie på over 100 år i Storbritannia, var en dedikert militærstart under andre verdenskrig. Det knytter fortsatt de konsekvente retningslinjene for montering, komfortabel, brukbar og typebygget støvler for å bli kongeskoene til den britiske kongelige familien. For å møte behovene til mote, produserte Hunter Boots en rekke farge Wellington støvler som en palett, og en gang en gang designet en regnsko med krokodillehud tekstur med en berømt sko, Jimmy Choo. Hunter har blitt gjenstand for intens og lidenskapelig jakt etter kjendiser. Som i stjernens streetfotografering, er Hunter Booots et enkelt produkt: Noen ganger med uformell klær, noen ganger gå, Selv Hollywood berømte skuespiller Reese Witherspoon (Ruiqian • weisesipeng) iført en liten skjorte og Hunter støvler, er det ingen følelse av plagsomhet.

Den brasilianske merkevaren Melissa (Melissa) vanntett jelly sko er også egnet for regnfulle dager. Melissa opprettholder en konsekvent momentum og mote store navn arbeider alene for å lage et par populære plastsko har en rekke arroganse, og øker mote tilbehørsverdien. I de tidlige dagene, Melissa og Vivienne Westwood, kjent som "Punk Godmother" i Storbritannia, designet de søte sommerfugl korte regn støvlene. I år designet de en jelly cowboy støvler som en design prototype, og de har fortsatt nydelig hår på skoene. sommerfugl knute, men denne gangen skoene er litt mer stilig og tøff enn før. For de kule høyhælte MM-er, har Melissa og moteindustriens "Qiaer • lagefeierde" designet en serie høyhælte sko som kan brukes på en regnfull dag. Hælene gjorde skinnende iskegler som var fulle av barnas morsomme og elegante.