Høykvalitets ikke-vevde skodeksler, kaldt vann, hvor å selge

- Sep 04, 2018-

I den kalde elvhandelen så jeg småbedriftene av ikke-vevde skodeksler, vil jeg gjøre markedsundersøkelser, hvor er det stedet hvor høyverdige ikke-vevde skostrekk er solgt i Lengjiang?


Lengshuijiang City, Hunan-provinsen ligger i den sentrale delen av Hunan-provinsen. Den støttes av vann, øst for Wuyuan, vest for Xinhua, og sør for Xinshao. Transporten er relativt praktisk. Xiang-Yu Railway og Yuhuai Expressway krysser hele territoriet fra øst til vest. Det er en viktig energi- og råvarebase i Hunan-provinsen og til og med i Central South. Sentrumsområdet ligger mer enn 80 kilometer fra Shaoyang City, Loudi City, og mer enn 200 kilometer unna Changsha City. Det totale arealet er mer enn 400 kvadratkilometer.


Høykvalitets ikke-vevde skostrekk er vanligvis laget av spunnet uvevd stoff, 100% pe polypropylen. Det gjøres vanligvis av en prosess med søm og ultralydsveising. Det kan sies at det ikke er noe teknisk innhold, så det er ingen merkevareproblem. De såkalte store merkene produseres også av OEM. Det bør være ikke-vevde skodeksler på Lengshuijiang fotgjenger Street. Du kan sjekke det ut.