Motorveien redning regnfrakker bør ha funksjonene regntett, slitesterke og reflekterende.

- Aug 03, 2018-

Motorveien redning regnfrakker bør ha funksjonene regntett, slitesterke og reflekterende.


Med den raske utviklingen av den sosiale økonomien, kilometerstand på motorveier i Kina er økende, og i trafikkvolum øker også. Samtidig øker også beredskap politiet hjelp for ansatte i divisjonen. På motorveien, ulike trafikkulykker hver dag er mer vanlig, og etterspørselen etter veien redning øker også.

Så, som en høyhastighets redning stab, rubbing den første linjen arbeid hver dag på åstedet for ulykken, naturlig hver dag skuldre med risiko. Deres sikkerhet er bundet til å bli et stort problem som vi må tenke på, og den første tingen å tenke er høyhastighets redning arbeid regnfrakken på dem. Så, hva er funksjonene til redningsarbeiderne arbeider på regnfrakker?

Først må ha funksjonen: reflekterende advarsel

Høyhastighets dør kan hjelpe hjelpe personalet med å danne sin egen "sekundære skade" hvis de ikke er skikkelig beskyttet. Og en høy kvalitet reflekterende arbeid regnfrakk kan være en god advarsel passerer biler, spesielt om natten og når sikten ikke er bra, høy-reflekterende tape vil lage wearer "exposed", som kan være svært store. Unngå utbruddet av en andre bilulykke på nivå.

Sekund, bruk av regnbeskyttelse

Motorveien redning, sol, regn og snø, alle typer klima kan oppstå, spesielt i regn og snø klima, hjelpe ansatte er ikke veldig praktisk å arbeide. På denne tiden er det en stor hjelp til å arbeide med regnfrakker som er beskyttet mot regn og reflekterende beskyttelse.

Tredje, slitasje motstand

Ifølge forskjellen i redning scenen er vanskelighetene med redningsarbeidet også annerledes. Dette krever høyhastighets redning arbeid regnfrakker har en positiv slitasje motstand. For eksempel er polyester oxford klut et stoff med bedre slitasjebeskyttelse og rive-motstandsdyktig resultater.