hans vinter, vanntett sko dekke sokker blir rød. Har du falt i snørik dag?

- Sep 03, 2018-Fokusere Tips:) "Når veien som gresset, mine sko er alle våte!" "Ah, ah, som har mange sokker å gi meg et par." Tillit slengte i dag (19 februar) inn i selskapet den lille hvite krage arbeidere i Suzhou som jobber, hvorav de fleste utstedt slik spidd. Mye snø i tidlig morgen gjorde snø i deler av Sioux så mye som 10cm. Når det gikk opp og slengte, ville sko og sokker ikke være forhindret "sviktende".
Www.ldm123.com Web-Nyheter (Reporter Li Deming) "veien er som gresset, mine sko er alle våte!" "Ah, ah, som har flere sokker for å gi meg et par." Stoler i dag (19 februar) den lille hvite krage arbeidere i Suzhou, som er forrådt involvert i selskapets arbeid, hovedsakelig utstedt slik et slagord. Mye snø i tidlig morgen gjorde snø i deler av Sioux så mye som 10cm. Når det gikk opp og slengte, ville sko og sokker ikke være forhindret "sviktende".

 

Det er ikke en stor spenning til å arbeide i våte sokker. Sokker, vanntett skoovertrekk, regn støvler og annet utstyr har blitt mest spørrende elementer. Mange bedrifter har "ekstraordinære view" av Air-condition under aircondition. .

 

Selgere av et lite varehus på veien fortalte reporteren at dagens sokker og vanntett skoovertrekk selges på godt. De er alle kontorarbeidere våt sko og sokker. Når de ikke er åpen om morgenen, er det mange mennesker på døren til butikken. se frem til. "Jeg tror ikke det er regn støvler i butikken, ellers den ville absolutt være brann."