Hjemmepersonell, både verten og gjesten er lykkelige

- Sep 04, 2018-

Tidligere, da gjestene kom, spesielt om vinteren, var det svært ubeleilig å bytte sko. Kammeratene som tok av føttene og luktet, var veldig flau, så de kan bare bruke engangs plastskodeksler kjøpt i supermarkedet. Noen engangs plastskodeksler er tilgjengelige. Kvaliteten er ok, noen ganger er kvaliteten svært dårlig, men det er umulig å finne kvaliteten på det når du kjøper det. Hvis du bruker den, blir den ofte ødelagt eller skostrekket er for lite. Gjestene med store føtter kan ikke bruke den. Det er veldig pinlig. I tillegg er det også det viktigste. Den langsiktige bruken er ikke miljøvennlig. I likhet med plastposene som brukes til å handle i supermarkedet, er samfunnet i dag veldig opptatt av problemet med plastikkposer, og foreslo kraftig bruk av miljøvennlige poser, mens de miljøvennlige klutdekslene ikke har vært kraftig fremme. Derfor har miljøvennlige vesker tenkt på miljøvennlige skostrekk, så jeg har laget flere par miljøvennlige skodeksler hjemme.

Du trenger ikke å bruke mye penger, hvis det er mer klut i huset, fargen kan være rikeligere, skostrekket kan være mer personlig, den vakre blomsterkluten er laget av kvinner, er den vanlige blomsterkluten laget av menn , Kvinner kan gjøre litt, menn kan gjøre litt større, hovedsakelig trenger å kjøpe litt gummi band for å sy. Skoomslagets stil er å kutte av gummibånddelen av engangs plastskodekselet kjøpt i supermarkedet, og det vil bli funnet å være rektangulær form. Den kan klippes i henhold til rektangulær form, men den delen av gummibåndet som er avskåret, slippes ut. De som har litt syvkunnskaper, bør kunne gjøre det selv, og til slutt sette gummibåndet inn i det, helt fint.

Det som er viktig er at denne skodekselet er økonomisk, miljøvennlig og kan brukes flere ganger. Hvis hjemmet er et tregulv, kan det også beskytte gulvet.