Hjemmelaget klutskodeksel, miljøvennlig

- Sep 03, 2018-

I dag har mange mennesker forberedt skodeksler til gjestene hjemme. Selv om de er rene, gjør disse tynne plastskodekkene alltid at folk føler seg mindre miljøvennlige. Så, Ms Yu, en kvinne fra Daye, Hubei, tenkte på en ny måte å lage sko på.

Dette er det gjenbrukbare klutskodekket laget av fru Yu selv. Det er ikke bare vakkert og praktisk å ha på seg, men har også funksjonen til å rengjøre gulvet. Hvis det er støv på gulvet, kan det lett fjernes ved ganske enkelt å flytte frem og tilbake. I tillegg har dette skodekket to fordeler. Yuye Yu av Hubei: Spesielt om vinteren, hvis noen kommer inn, er det lett å bære hælen på tøfler. Hvis en annen person har idrettsfot eller lukt, er tøflerne vanskeligere, så du kan unngå det.

Etter at gjesten går, må Yu bare vaske klutdekselet og tørke det, og så kan hun bruke det igjen. Kostnaden for å lage denne skodekselet er også svært lav. Ms Yu kjøpte et stoff på 25 yuan og laget 18 par sko dekker, som fullt ut kan tilfredsstille familien. Sammenlignet med engangs plastskodeksler, er dette hjemmelaget skostrekk veldig økonomisk og miljøvennlig.