Hjemmelaget miljøvennlige skodeksler

- Sep 05, 2018-


Tidligere, da familien kom til gjestene, spesielt om vinteren, var det svært ubeleilig å bytte sko. Derfor kan bare engangs plastskodeksler kjøpt i supermarkedet brukes. Denne engangs plastskodekselet er noen ganger av god kvalitet og noen ganger av dårlig kvalitet. Men når du kjøper den, kan du ikke finne kvaliteten på den. Hvis du bruker den, vil den ofte bryte eller skostrekket er for lite. Gjestene med store føtter kan ikke bruke den. Det er veldig pinlig. I tillegg er det også det viktigste. Den langsiktige bruken er ikke miljøvennlig. På samme måte som plastposene som brukes til å handle i supermarkedet, er samfunnet i dag veldig bekymret for problemet med plastposer, og anbefaler sterkt bruk av miljøvennlige vesker, mens de miljøvennlige skodekslene ennå ikke er tilgjengelige. Sterkt fremmet. Derfor har miljøvennlige vesker tenkt på miljøvennlige skodekker, så jeg har laget flere par miljøvennlige skodeksler hjemme.

Du trenger ikke å bruke mye penger, hvis det er mer klut i huset, fargen kan være rikeligere, skostrekket kan være mer personlig, den vakre blomsterkluten er laget av kvinner, er den vanlige blomsterkluten laget av menn , Kvinner kan gjøre litt, menn kan gjøre litt større, hovedsakelig trenger å kjøpe litt gummi band for å sy. Skoomslagets stil er å kutte av gummibånddelen av engangs plastskodekselet kjøpt i supermarkedet, og det vil bli funnet at det er en rektangulær form, og den kan kappes i henhold til rektangulær form, men En del av gummibåndet som er avskåret, frigjøres. De som har litt syvkunnskaper, bør kunne gjøre det selv, og til slutt sette gummibåndet inn i det, helt fint.

Det som er viktig er at denne skodekselet er økonomisk, miljøvennlig og kan brukes flere ganger. Hvis hjemmet er et tregulv, kan det også spille rollen som beskyttelse av gulvet. Det er nødvendig å rengjøre etter en periode, noe som er litt plagsom. Hvis du ikke er villig til å gjøre det selv, så kom til fabrikken for å kjøpe den, prisen er rimelig!