Hvordan kan jeg mangler regn sko dekke når jeg spiller Guanlan print landsbyen på en regnværsdag?

- Nov 02, 2018-


Om lag 3 kilometer nord fra Guanlan busstasjonen er den Niuhu samfunnet i Guanlan Street, Longhua distriktet. I samfunnet er det rolig og raffinert opprinnelige trykte base, kjent som "Utskrift Village".


Guanlan Print Village er et rolig Hakka gammel landsby med en historie med hundrevis av år. Her er hjembyen til de berømte grafiker Chen Yanqiao, som nå har blitt en grafikk industri base og har samlet mange utøvere i utskriften industrien.


Grafikken landsbyen i utgangspunktet opprettholder den opprinnelige økologiske landlige stilen, med en sterk kulturelle atmosfære og kunstnerisk atmosfære. Typisk Hakka-stil townhouse figuren er bygget av fjell og elver. Dammer, gamle brønner, forfedrenes hallene og tårnene er antikke. Landsbyen er omgitt av høye trær, og subtropiske planter som kokos trær, mangotrær og eukalyptustrær er koblet. Det er ikke mange mennesker bor i landsbyen. Det er bare noen ut studioer og små butikker. Atmosfære er fredelig og rolig, og det er også et godt sted å skissere.


Så når Tiangong ikke gjøre skjønnhet, når du nyter landskapet, det plutselig regnet. Hva bør du gjøre med dette? Hvordan velge? Som alle andre, hva er alternativene under taket? Det er vanskelig å få en god tid å reise. Faktisk, i regnet har Guanlan trykkene også en sjarm. Men er det virkelig beklagelig å være begrenset til et bestemt sted og andre vakre landskap.


Shenzhen Li Deming er et profesjonelt firma dedikert til design, produksjon og salg av plast og ikke-vevd produkter. Det følger forretningsfilosofi "stole business, behandle folk med oppriktighet, behandle folk med oppriktighet, og vinn-vinn". Selskapet er hovedsakelig engasjert i produksjon av spenning og sy produkter. Selskapet står alltid i forkant av utviklingen av markedet og industri, og alltid har den ledende posisjonen innen vitenskap og teknologi.


Hovedproduktene er: disponibel regnfrakk, miljøvennlig PVC regnfrakk, klut sko dekke, dusj cap, sko dekke maskin, støvdeksel, beskyttende film, ikke vevede produkter, ikke vevede håndvesker, engangshansker, disponibel øreklokker, engangs Plastpose. En rekke, billig og bra, selge produkter over hele verden.


Mote regn støvler og regnfrakker kan hjelpe deg med å løse problemet med ikke å kunne spille fritt på regnværsdager. En 360-graders regn-bevis sko dekke beskytter din sko dekke mot regn. EVA materiale mote regntøy, pustende, stikker ikke til omsorg for deg. Når du spiller i regnet og nyte skjønnheten, du har blitt et landskap i øynene til andre, og også kle en drøm av andre.