Hvordan er det belagte CPE-skostrekk laget?

- Sep 04, 2018-

Cpe skodekselfilmfilmmateriale er et lag med høy porøsitetsfilm med en tykkelse på 0,1 mm eller mindre. Porestørrelsen kan nøyaktig styres av produksjonsprosessen. For sotfiltrering, må filmen lamineres til basestoffet for å gi tilstrekkelig styrke for enkel bruk. Basestoffet er en ikke-vevet syntetisk fiber. For tiden har belagt skodekselfiltermateriale blitt et av de mest brukte sovematerialene i industrielle applikasjoner. Selv om det fortsatt er konfidensielt i mange membranfiltreringsteknologier, vet vi mer om rollen som membranfiltre.

Det er mange kommersielle masker brukt. De brukes hovedsakelig i miljøvernindustrien. Når filmen er under visse forhold, for eksempel høytrykk, høy varme eller løsningsmiddel, vil den omdannes til en tett plastfilm. Kollapsen av filmstrukturen kan påvises i laboratoriet. En vanlig nitrocellulosefilm kuttes og plasseres på glassruten for å utsette den for acetonrøyk. Det hvite ugjennomsiktige materialet blir umiddelbart tett og gjennomsiktig. plastisk film.

Det bør påpekes at det ikke må være vann i hele filmproduksjonsprosessen. Nitrocellulosefiberen vaskes først med destillert vann, deretter med 95% alkohol, og til slutt med ren alkohol. Alle løsningsmidler må fjernes fra vannet. Etter vasking plasseres nitrocellulosen i den ovennevnte kvalitet vannfri alkohol og fuktes i 20 minutter, og nitrocellulosen oppløses ikke. Tilsett dietyleter og bland og rør til nitrocellulose oppløses. Deretter tilsettes aceton, blandingen omrøres for 2H, deretter tilsettes folk til full, så kan 2H-blandingen reserveres, og kan lagres i 2-3 uker, slik at film-CPE-skostrekk er laget.