Hvordan skal nylon regnjakker rengjøres?

- Jul 10, 2018-

Hvordan skal nylon regnjakker rengjøres?

I dag utvikler regntrekkindustrien raskere og raskere, og regnenes regnstil blir stadig mer variert. Det er også mye brukt i våre liv. Blant dem er en nylon vanntett drakt både fasjonabel og praktisk, og er veldig populær blant sanitærarbeidere. Hvordan skal vi rense denne regnjakken? La oss ta en titt på det.

1. Vi må være oppmerksom når du rengjør vanntett klær. Det må rengjøres med bomullstoff. Dette har en viss beskyttende effekt på de vanntette klærne, og vanntemperaturen skal styres ved ca. 40 ° C. For noen spesielle flekker, bruk noen spesielle rengjøringsmidler, isobenzene eller et fleksibelt vaskemiddel.

2. Sug flekkene av bomullswinder med kaldt vann, tørk forsiktig med karbon tetraklorid eller aceton, vask deretter med vaskemiddel, skyll med varmt vann. Raincoat style.jpg

3. Når bomullsbryteren har dype flekker, kan den først tørkes med bensin og deretter børstes med 95% alkohol. Hvis det fortsatt er rester, må det rengjøres med blekepulver. Til slutt bruk tannkrem og såpe til å forsiktig gni, skyll deretter med vann. Det er imidlertid strengt forbudt å bruke kokende vann.

4. Ved rengjøring av de vanntette klærne, må vi vaske det, noe som er veldig trygt for sikkerheten til vanntette klær, og det skal vaskes forsiktig, vær oppmerksom på bruken av seesaw, Kan ikke skrues hardt, vindbryteren rynker , ødelegger vindusbryterens vanntettthet. Etter vask, skyll med vann to ganger.

Ovenstående er en kort introduksjon til rengjøringsmetoden for nylon vanntette klær. Har du husket det?