Hvordan skal foreldre kjøpe regnfrakker til barn?

- Jul 07, 2018-

Hvordan skal foreldre kjøpe regnfrakker til barn?


Det er flere og flere klær om barn i markedet, og stilen blir bedre og bedre. Derfor er det flere og flere klær krav til barn i markedet. Denne sommers regntiden er mer, så det er ubeleilig for barnas reise, og barnas regnjakker har spilt mange roller.

Valget av regnfrakker må først differensieres. Voksne bør kjøpe store regntrekk. Barn vil ha spesielle barnas regnfrakker, som ikke kan kjøpes uten forskrift. For det andre handler det om bruk av regnfrakker. Enten det er regnjakker for motorsykler eller regnjakker for sykler. Det er nødvendig å skille tydelig, fordi regntrekkdesignet som brukes av motorsykler, er generelt større. Når vi kjøper en regnfrakk, er det best å prøve det selv, fordi forskjellige merker av regnjakker vil ha en viss størrelse feil. Outdoor children's fashion raincoats.jpg

Barnas regnfrakker er vanligvis laget av høykvalitets PVC. De er ikke vanlig plast. De har liten lukt og myk håndføling, noe som gjør dem mer behagelig å ha på seg. 100% giftfri, for å sikre at vinteren ikke knekker og hardtar, fungerer godt. Den har egenskapene til myk tekstur og sterk seighet. Vakre og vakre mønstre gjør at babyen din blir forelsket i regnet. Tekstur: giftfri PVC; S: fra skulderen til hodet er ca 68 cm lang, egnet for høyde 90-105; M: fra skulderen til hemmet er ca 73 cm lang, egnet for høyde 105-115; L: fra skulder til hylle lang ca 78 cm, egnet for høyde 115-130; XL: fra skulderen til hodet er ca 83 cm lang, egnet for høyde 130-140; XXL nummer: fra skulderen til hemmet er ca 88 cm lang, egnet for høyde 140-150.