Hvordan skal regnfrakken vedlikeholdes?

- Aug 02, 2018-Vedlikehold av regnfrakker av plastikk

1. plast regnfrakk bånd metoden

Plast regnfrakk brudd, kan du først justere det brutt munnen, satt et stykke cellofan på den og trykker det med et varmt jern pinne på den. Ikke trykk det lenge hver gang, slik at cellofan ikke vil bli brent, og plast nedenfor stikke den opp. For å lage et hull, kan du bruke samme plast kluten å kutte en firkant eller en litt større enn hullet, dekke det på hullet, dekke det med cellofan og varme den på samme måte.

2, plast regnfrakk rynke metode

En liten rynke på regnfrakken kan henges på hengeren å tillate den å naturligvis gå tilbake til en flat overflate. Hvis rynker er stramt, kan regnfrakken dyppes i varmt vann ca 70 ° C i 2 minutter. Etter blir tatt, sette det på en flat tallerken og gjør den flat. Tørk vann spor for å gjenopprette flat. Vær forsiktig med å trekke det vanskelig.

Vedlikehold av gummi regnfrakker:


1. gummi regnfrakk lukt fjerning metoden

Når gummi regnfrakken har en lukt, hydrogen peroxide kan blandes i vann å suge regnfrakken og lukt forsvinner etter tørking.

2, gummi regnfrakk lagringsmetode

Når gummi regnfrakker, du kan stille avisen i folien, eller dryss med et lag av hasselnøtt pulver, slik at det ikke vil holde seg lenge.