Hvordan kjøpe en regnfrakk? Hva bør jeg ta hensyn til?

- Aug 02, 2018-

Først stoff identifikasjon: Hvis det er resirkulert materiale, blir det lukt, lim og klut sammensatt styrke er dårlig, gummi er hvit, vil rynke og løsner når det brukes.


Andre fungerer: Hvis utstyret er bakover, maske av plagget er for stor, søm er inkonsekvent, forseglingen er ikke opp til standarden og det er lett å sive.


Tredje, utformingsstilen: først vurdere faktiske effekten av regnbeskyttelse og komfort, etterfulgt av oppmerksomheten til skjønnhet.


4. ventilasjon: Hvis det regntett, dekselet vil dekke kroppen, kroppsvarmen vil ikke slippes og utsiden være varme inne, danner vann og fôr klærne lining innsiden regnfrakken. Ifølge materialet, er olje distribusjon klut regnfrakken laget av presenning (overflaten av stoffet er belagt med treolje eller eukalyptusolje). Presenning regnfrakken ble gradvis slått ut på grunn av sine svakheter som ruhet, hardhet og motstand mot folding. Tape regnfrakken er laget av bånd eller gummi (overflaten av stoffet er belagt med gummi). Tape regnfrakken har god elastisitet, isolasjon og folding motstand. Det er mye brukt som en vindtett og regntett arbeidskraft beskyttelse produkt. Plastfolie regntøy, bånd med en plast film (polyvinylklorid eller polyetylen). Disse regnfrakker har fordelene av å være enkel å produsere, lys og myk, med en rekke farger og lave priser, så de mye brukt siden 1960 tallet. En av poncho-type regnfrakker (kalt poncho) designet for syklister er mye brukt på grunn av sin rimelige design og brukervennlighet. Regntett regnfrakker er sydd med en vanntett som er vannavstøtende eller oljeavvisende. Oljeavvisende kluten kan også være vannavvisende og har god luft permeabilitet, som er egnet for høyverdig regnfrakker. Det finnes mange typer regntett kluter, for eksempel regntett bomull khaki, regntett polyester bomull poplin, regntett polyester silke og så videre. Regntett regnfrakker er ofte gjort i populære yttertøy stiler, og de er egnet for bruk i solfylte og regnværsdager.